- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за коса с горчица
Здравейте на всички!
Наскоро попаднах на статия,в която беше публикувана маска за коса с горчица.Косата започвала да расте много бързо и именно за това и се използвала де :P Искам да попитам чували ли сте за тази маска,ползвали ли сте я и ако да какви са отзивите Ви.
ИЛ ! Само тва мога да кажа....
П.П. А маска с боб няма ли![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
А маска с мусака? То и картофите са полезни..Стига си мазахте косата с каквото е изостанало в кухнята, в магазина няма ли достатъчно козметика?
Всъщност има такава маска.
Който е мераклия, да пробва.![]()
Аз си падам по шкембе чорба-таа може и малко цаца за гарнитура
The time's for sobieski
Вижте аз си направих първата от тези маски http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_4089.html наистина много мека стана косата за разтежа още немога да кажа. Дано съм била полезна![]()
Аз не съм си правила, но една колежка ми обясняваше колко била доволна, "направо усещала как и расте косата". Обаче миришело много гадно.
Всъщност едно време баба ти едва ли е ползвала козметиката от магазина, тъпкана с парабени и подобни глупости. Мазали са си косите и лицата с естествени продукти и като слушам, не са имали оплаквания от хранителните остатъци по себе си. Колкото по-естествено, толкова по-добре да кожата и косата. Инак неща от типа на масла от бадеми, жожоба и алоевера нямаше да се продават и да ги ползват толкова много хора.
Колкото до горчицата - основата и е хрян, вероятно от него е "хубавия ефект" и миризмата.
Не съм пробвала, но ми стана интересно. Въпросът ми е: като се изплакне маската от косата после мирише ли на горчица?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
пробвала съм маската за коса и продължавам да я ползвам и съм изключително доволна от нея
Аз наскоро прочетох за тази маска в един блог, само че рецептата беше за горчица на прах. Мацката каза, че по магазините се продавало под названието *синапено семе*. Според мен си струва да се пробва, но едва ли резултатите ще са мигновени.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.