- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е по-малък от мен
Наскоро една приятелка ме запозна с едни момчета , които са по малки от мене с 1 година. Влюбих се в единия и сега ми е много странно.. Оказа се, че и той ме харесва. Но се чудя дали това че е по-малък ще е пречка. Знам че звучи глупаво.. но досега не ми се е случвало ..и се чудя как да постъпя. Да направя ли нещо по въпроса или просто да се откажа.![]()
Оправих заглавието
ShtrudeL
Щом толкова ти харесва, какво те спира? Годините са важни, но всеки търси различни неща в човека до себе си. Аз харесвам батковци, наборите ми и по-малките от мен ми се виждат като деца. Но това е мое мнение, като ти харесва момчето-давай!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми .. ти си в гимназия , той -не , но , ако на вас ви е добре няма защо да се притеснявашПървоначално написано от Spicy
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
той е пълен дечко. не че си много голяма, ама той пък- съвсем. подозирам, че няма да изкарате много.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не печен е. Не се държи като за възрастта си.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Да , пък и ти на тази възраст вече си почти жена , докато момчетата израстват по - бавно и по - късно.Първоначално написано от sladur4etyYy
Усмихвайте се ! : )))
~
Още сте малки,момчетата пък още по-малки на акъл,но като сте се харесали 1 година не е от значение.![]()
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Една съученичка има гадже пак с една година по-малък от нея и вече почти една година са заедно и много се обичат.Годините не винаги имат значение. Ако ви е добре заедно, значи всичко точно.
nigga stole my bike
Годините не правят човека! Щом и двамата имате чувства един към друг, защо да не сте заедно? Нищо не ви спира. А и една година, не е кой знае каква разлика, знам за къде къде по фрапантен случай при който жената е по възрастна от мъжа, така че споко. Като се обичате се вземайте![]()
Ми пробвай.Може и да се получи все пак разликата не е толкова голяма.![]()
Всеки човек се развива различно... Не е казано, че като е на 13 задължително трябва да е дечко.
Наскоро се запознах с едно момче, което по физика ми приличаше на 17 годишен, по акъл даже на още по-голям... а се оказа, че е набор 96 и е на 14.
По темата... Щом го харесваш, една година не е голяма разлика...![]()
Той може и да е печен ама ти със сигурност не си![]()
Що дивотийки има тука...
Па иначе пробвай го, може и да става за колец за домати.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хах,много сте странни ей.Значи,когато е 321432432432432 години по-голям от вас няма значение,а пък,когато е и 1 година по-малък от вас годините имат значение.Cut the bullshit sisters.![]()
Според теб проблем ли е, че е по-малък?
Щото според мен не е проблем. Ти си прецени.
Моят съвет е - опитайте, пък каквото излезе.![]()
има ли разбиране , няма значение годините.
Бил съм с момиче 3 години по-голямо от мен и пак се допитваше до мен , а аз мислех ,че ще бъде много трудно да я спра да прави каквото си иска.
Не важно колко е голям кораба ,а как плува в морето.![]()
В 5 клас съм ходила с момче по-малко с 2 годиниСега като се сетя и се заливам
![]()
Та все пак опитай! Нищо не губиш![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
1 година разлика... това нищо не е. Излизал съм с момиче което е 3 години по-голямо от мене и сме имали много хубави моменти това, че тя беше по-голяма от мене изобщо не ни засягаше. Така че щом си го харесал а и той те е харесал давайте смело това че е една година по-малък не е никакъв проблем.
Бе пробвай. Никой после не те бие да се омъжиш за него. Ако не се получи - късаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За мен възрастта няма никакво значение... Аз съм била и с по-големи, и с такива на моята възраст, но и с по-малки от мен и честно да ти кажа то си е до човека. Има някои, които са доста свестни и наистина си заслужават, други пък се държат като типичните малки дечица. Ама ти щом го харесваш, опитай, няма да го отхвърлиш само заради възрастта му, нали?Това ще е адски глупава постъпка.
Ми опитай и ше разбереш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако сте на един акъл няма проблеми!То не толкова разлика в години,колкото във възприятията!И аз така се занимавах с едно момче по-малко от мен и се чувствах все едно съм му майка.Ако си пасвате годините не са проблем!![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф