.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Той е по-малък от мен

Наскоро една приятелка ме запозна с едни момчета , които са по малки от мене с 1 година. Влюбих се в единия и сега ми е много странно.. Оказа се, че и той ме харесва. Но се чудя дали това че е по-малък ще е пречка. Знам че звучи глупаво.. но досега не ми се е случвало ..и се чудя как да постъпя. Да направя ли нещо по въпроса или просто да се откажа.

Оправих заглавието
    ShtrudeL

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    1 година не е голяма разлика..

Повече от фен Аватара на peace95
    На колко години сте ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Щом толкова ти харесва, какво те спира? Годините са важни, но всеки търси различни неща в човека до себе си. Аз харесвам батковци, наборите ми и по-малките от мен ми се виждат като деца. Но това е мое мнение, като ти харесва момчето-давай!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от peace95
    На колко години сте ?
    Аз 14. Той-13

Цитирай Първоначално написано от Spicy
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    На колко години сте ?
    Аз 14. Той-13
    Еми .. ти си в гимназия , той -не , но , ако на вас ви е добре няма защо да се притесняваш
    ~

Мега фен
    той е пълен дечко. не че си много голяма, ама той пък- съвсем. подозирам, че няма да изкарате много.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    той е пълен дечко. не че си много голяма, ама той пък- съвсем. подозирам, че няма да изкарате много.
    не печен е. Не се държи като за възрастта си.

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Да , пък и ти на тази възраст вече си почти жена , докато момчетата израстват по - бавно и по - късно.
    ~

Още сте малки,момчетата пък още по-малки на акъл,но като сте се харесали 1 година не е от значение.
    You will decide if I'm all you've been waiting for...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Една съученичка има гадже пак с една година по-малък от нея и вече почти една година са заедно и много се обичат. Годините не винаги имат значение. Ако ви е добре заедно, значи всичко точно.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Годините не правят човека! Щом и двамата имате чувства един към друг, защо да не сте заедно? Нищо не ви спира. А и една година, не е кой знае каква разлика, знам за къде къде по фрапантен случай при който жената е по възрастна от мъжа, така че споко. Като се обичате се вземайте

Ми пробвай.Може и да се получи все пак разликата не е толкова голяма.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Всеки човек се развива различно... Не е казано, че като е на 13 задължително трябва да е дечко.
    Наскоро се запознах с едно момче, което по физика ми приличаше на 17 годишен, по акъл даже на още по-голям... а се оказа, че е набор 96 и е на 14.

По темата... Щом го харесваш, една година не е голяма разлика...

Той може и да е печен ама ти със сигурност не си

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Що дивотийки има тука...

Па иначе пробвай го, може и да става за колец за домати.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Хах,много сте странни ей.Значи,когато е 321432432432432 години по-голям от вас няма значение,а пък,когато е и 1 година по-малък от вас годините имат значение.Cut the bullshit sisters.

Супер фен Аватара на pressiana
    Според теб проблем ли е, че е по-малък?
    Щото според мен не е проблем. Ти си прецени.
    Моят съвет е - опитайте, пък каквото излезе.

има ли разбиране , няма значение годините.

Бил съм с момиче 3 години по-голямо от мен и пак се допитваше до мен , а аз мислех ,че ще бъде много трудно да я спра да прави каквото си иска.

Не важно колко е голям кораба ,а как плува в морето.

В 5 клас съм ходила с момче по-малко с 2 години Сега като се сетя и се заливам
    Та все пак опитай! Нищо не губиш
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

1 година разлика... това нищо не е. Излизал съм с момиче което е 3 години по-голямо от мене и сме имали много хубави моменти това, че тя беше по-голяма от мене изобщо не ни засягаше. Така че щом си го харесал а и той те е харесал давайте смело това че е една година по-малък не е никакъв проблем.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бе пробвай. Никой после не те бие да се омъжиш за него. Ако не се получи - късаш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на autumn666
    За мен възрастта няма никакво значение... Аз съм била и с по-големи, и с такива на моята възраст, но и с по-малки от мен и честно да ти кажа то си е до човека. Има някои, които са доста свестни и наистина си заслужават, други пък се държат като типичните малки дечица. Ама ти щом го харесваш, опитай, няма да го отхвърлиш само заради възрастта му, нали? Това ще е адски глупава постъпка.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми опитай и ше разбереш ..

Ако сте на един акъл няма проблеми!То не толкова разлика в години,колкото във възприятията!И аз така се занимавах с едно момче по-малко от мен и се чувствах все едно съм му майка.Ако си пасвате годините не са проблем!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си