Първоначално написано от
badsector
Ей като прочета някоя такава МЕГА МАЛОУМЩИНА изсрана от пръстите на някой платен "журналист", или "експерт" и ми идва да се разпсувам като каруцар. Считай, че съм го направил, просто ще го спестя на децата.
Ако някой се интересува от наркотиците, включително от тревата, в подписа ми има линк към информация. Това, което слушате и четете по медиите, обикновено са платени статии/предавания.интервюта и изкривяват реалността. В резултат сме една от най-алкохолизираните нации в света. А алкохолът е много по-страшен наркотик от тревата.
Личните ми съвети към начинаещите са : пушите на някое спокойно място, като имате достатъчно време след това да ви пусне. Взимате храна с вас, като са задължителни бързите въглехидрати като шоколад, примерно. Вода, или чай (може с мед), просто задължително. Не започвайте с ударни дози отначало, първите няколко пъти пушете по малко, за да свикне организмът ви с активното вещество. Като препушите, най-много да ви стане гадно, да ви се доповръща и да ви се завие свят от недостига на кислород. Което пък ще се случи, ако пушите на закрито. Затова задължително в проветриво помещение, или най-добре навън. И най-важното - НИКАКЪВ алкохол, когато пушите! Ааа и доста важна е психическата нагласа - приемайте тревата като награда за свършена дейност. Ако всекидневната ви цел е да се напафкате, няма да прокопсате. Но ако първо си научите уроците, напишете си домашните и се подготвите за кандидатстудентските и чак след това пафкате, ще ви е много по-яко. А най-добре е да го правите ~ веднъж седмично, или по-рядко.