- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубриканти
Може ли некой да ме светне за ефикасни медицински лубриканти? Дирекса ги пробвахме и са пълен шит ...
Медицински ли????????Тва "Дирекс",предполагам,че трябва да е "дюрекс".
Плюнка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сори, техническа грешка от бързане Дюрекс имах предвид, не са ефикасни, приятелката ми се оплаква от болкаПървоначално написано от Vladel
По аптеките се продават едни Gleitgelen (мисля че така се пише, глайтгелен се чете) които вършат работа според мен и са на водна основа т.е. стават да се ползват с презерватов. Има ги на малки дози за еднократна употреба има ги и в по големи опаковки, така че може да пробваш ...![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Мерси DarkAngel
Ами детско олио или медицински вазелин.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
О, с вазелин не знам дали ще е подходящо, защото вазелина (не знам за медицинския) е на петролна основа и може да скъса презерватива :/
Иначе пробвайте това от коментара на DarkAngelOfHope
Gleitgelen.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз използвам едно анално лубрикантче от 35 мл., което въпреки че е анално става и за вагинално ,само че е по-мазничко такова и пак върши доста добра работа)
Поръчвам си ги оттук : http://www.sexshop.bg/
И аз използвам тяхната козметика..Предлагат ми изцяло натурални продукти на добри цени и затова си пазарувам оттам редовно
![]()
Вазелинът, бях чела някъде, не подходящ за сексуална употреба, независимо колко вицове и всякакви други са изписани за него.
Бебешко олио пък хептен.. Не бих си мазала интимните части с нещо, което не е предназначено именно за тях и не е утвърдено от лекари, сексолози и т.н. :/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Като добър лубрикант може да използвате бебешко олио,иначе лубрикантите които са на водна основа са най-добри защото могат да се използват с презервативи малко по бързо попиват но...... Другите лубриканти който са на силиконова основа са по мазни,но могат да прецакат презерватива......
Плюнка.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Искам да питам някой може ли да каже този http://www.durex.com/bg-BG/Products/...%20Cherry.aspx дали е хубав и най-вече горе долу ориентировачна цена)
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3