- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите ?
Не,ама вървя![]()
Аз не... Но днес приятеля ми докато дремехме у тях ... сънуваше нещо и бълнуваше и каза нещо от сорта "А, ко каза бе Панчев, я повтори пак"![]()
![]()
сънувал, някви колелета и един познат ;д
не само говоря, ходя, прибирам си пръстените, сменям си картинките на тела![]()
Като малка да. Сега само един път и брат ми каза, че съм говирила супер несвързани неща![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Мммм дамммимам няколко изцепки когато съм ставал и съм обяснявал глупости на сън...Добре че майка ми не се е сетила да почне да ме разпитва че всичко съм щял да си кажа...е поне се надявам да не ме е разпитала никога
![]()
![]()
>>DjBelev<<
да и съм плакала;((
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
не ама много мърдам..активна съм и през нощта![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
И азПървоначално написано от annie2
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
baba mii kazva che govorq ama bezmislici
погледни в очите ми,те казват всичко.
о,да !много даже!!говоря,бълнувам..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не![]()
No dejes que este amor morir ..
Не,но и на мен ми се е случвало да плача.
Хахьхахь :Д да .. :Д .. рядко де.. веднъж майка ми ми разправя, че тя си е седяла на компа а аз съм си била легнала.. тва беше преди 2 години някъде..и съм станала.отишла съм до нея в другата стая и съм и казала ;; ,,Мамо, к'ви са тия неща дето ги правиш???'' ама някво ядосано :Д и пак съм си легнала :Д.. или пък веднъж съм станала и с пижамата съм почнала да си обувам кецовете и мама се е събудила и аз съм и казала;; мамо аз излизам..всички са отвънка аз защо да си седя в нас.. и тя ми е казала ;; Ралиии 3 часа е лягай си..и аз;; спокойно де бързо ще си дойдаа не ми викай ;Д ... тя;; Рали какво става де..ама такова спокойно ;д.. и аз съм се развикала : ЕЕЕЕЕ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗНЕ СПОКОЙНО Е ОК НЯМА ДА ИЗЛЗИАМ ПИСНА МИ !!!!!!!! и съм си легнала :Д:Д:Д като ми е разправяла много съм се смяла :Д апък веднъж като бяхме на село и спахме в една стая на едни ъглови легла..и сутринта мама ми разправяше че съм казвала ,,дайде си ми яденето '' :Д а иначе съм се събуждала долу до леглото.. пред вратата ми .. която е 4-5 метра от леглото :Д в банята на плочките :Дд о апък веднъж през нощта..бях си будна ама не знам кво мистава..бях първа смяна и то е към 4 часа.. сутринта..и аз си ставам като пълния пич ама ей така.. и си се обличам..изправях си косата..и оправих се вече и си викам на акъла ;; абе то колко е часа :Д и гледам ;; 5 без 20 :Д:Д:Д направо си легнах така както си бях :Д ахххахьаь :Д
Да.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
HE
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Бе мама каза,че една вечер ме чула да казвам със зловещ глас ''Bad emo girl haaaate love'' ...
Иначе не говоря.
ППС:Сетих се,че на една екскурзия в една стая бяхме аз и едно друго момиче и през нощта по едно време тя взе да вика насън ''Сашо,остави ме,остави ме,стига си ме пипал!''![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Казвали са ми,че говоря,но не знам дали да вярвамИначе сестра ми доста често бълнува и говори,а даже веднъж като почна да бълнува я питах как се казва и тя отговори,после я питах дали ме обича,а тя само изръмжа
![]()
Не говоря, ритам.![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...