.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

По-рано секс

Значи имам едно питане. Някаде четох, че ако момиче прави секс преди да е навършло 17-18 години може да има някакви здравни проблеми. Ако може да ми кажете до колко е вярно и ако може да споделите опит. Благодаря ви предварително.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Всяко тяло и психика се развива по различен начин.
    Ти изчакай до към 30

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Аз го направих преди да навърша 17 и съм си жива и здрава, никога не съм имала здравословни проблеми с половата система. Тоест това, което си написала е пълна глупост.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Всяко тяло и психика се развива по различен начин.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Глупости на родителите. Всичко е до организма.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Не мисля , че това е вярно

Супер фен Аватара на ScarletBite
    глупости, ама пълнииии.

и тази тема ли правиш, за да разубедиш приятелката си да прави секс на 14? ако е така... значи нещо наистина ти хлопа.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Глупости на родителите. Всичко е до организма.

Супер фен

Re: По-рано секс

Цитирай Първоначално написано от vqra
    Значи имам едно питане. Някаде четох, че ако момиче прави секс преди да е навършло 17-18 години може да има някакви здравни проблеми. Ако може да ми кажете до колко е вярно и ако може да споделите опит. Благодаря ви предварително.
    То ако е така 99% от жените ще имат здравни проблеми
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Т'ва мамите и татковците го разпространяват за да може младите им загорели момиченца да не се разебът от рано рано. И както казаха това са пълни глупости ... Те дечицата вече се чукат на по 13-14 годинки и нищо си им няма, камоли ако си на 18 ... Ако секса води до нещо то това са само хубави работи (говорим за безопасен секс разбира се )

Пфф,набор 96,97,98,99 какво ли ги очаква,ако е истина,не ми се мисли...

Глупости.

Смехориите на някои пуберки... ;х;х;х

За проблемите не е критерий само на колко години си започнал/а да правиш секс.

Трябва да си развит, да се храниш правилно и т.н. Много момичета дори не предполагат колко си увреждат половата система, едно с разгологъзните си парцали, второ с нередовното си хранене и за капак ранния секс.

Също много заблудени пуберки дори не подозират, че някои проблеми нямат ясно изразени симптоми, мислят си, че са окей, не обръщат внимание на цикъла си (оправдават нередовния цикъл с някви техни си глупости) и накрая си блъскат главите и си скубят косите...

Ще ви дойде акъла, милички, ама късно.
    И както мноого често се случва "Мама беше права, трябваше да я послушам"...

на някой му хлопа дъската ми се струва ...

ем води до аналендисконфорт ;с
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    ем води до аналендисконфорт
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Downtown
    Т'ва мамите и татковците го разпространяват за да може младите им загорели момиченца да не се разебът от рано рано.
    Това пък нали много помага... никой не слуша родителите си на тази възраст и всички се мислят за велики...

Най - добре е да изчакаш чак до менопаузата тогава е най разумно ...

Да бяха измрели циганите тогава..
    Най-лесният начин за доходи от интернет http://www.neobux.com/?r=BozaAnet84

Ха ха ха
    Благодрая Ви. Просто бях чела в някакъв (очевидно скапан) сайт, че може да се получат някои....... нежелани последици.

Супер фен Аватара на gabsit000
    такова нещо за първи път чувам...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Само агресия,заради липса на сексуална активност,нооо нищо друго...предполагам
    |

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Глупост е, ама не пълна... защото вероятно се има предвид, че организма още се развива... и до 17-18 годишна възраст се предполага, че ще е достатъчно развит за това... Но всеки човек се развива различно и напоследък даже все по-бързо ... И все пак чак нежелани последици и нещо кой знае кво едва ли ще ти се случи.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vqra
    Ха ха ха
    Благодрая Ви. Просто бях чела в някакъв (очевидно скапан) сайт, че може да се получат някои....... нежелани последици.
    Ми освен до бебе,не знам до каква друга последица може да доведе
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ранният секс може да доведе до сериозни физически и най-вече психически последствия. Ако говорим за прекалено ниска възраст - до 14 години...даже е и подсъдимо сексът с такова лице. Но иначе малкото години са предпоставка за по-малко четене на книжки и повече срам пред лекаря, самолечение, спешна контрацепция и прочие неприятни за повече момичета и момчета нещица. Ранното започване на полов живот предполага и по-голям брой сексуални партньори, което е пряко свързано с вероятността от поява на човешки папилома вирус и може дасе стигне до рак на шийката на матката (теми бол по този въпрос в здравния). Да не говорим, че един аборт или "срамна болест" на 14 няма да се отразят добре на психиката но когото и да е. Та....опичайте си акъла кога и най-вече с кого ще правите секс. Пряка връзка между възрастта и гореизброеното няма, но жените над 25, правещи нелегален аборт с в пъти по-малко от тези под 18....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си