.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ето за това си нося лютив спрей в якето.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Вие пък големи биячки и надувки... шамари щели да удрят и не знам си кво...

Аз ако някой ми каже нещо такова, ще го приема на бъзик и съответно така ще му отговоря.
    Ако ти се случи особено в тъмното, най-малкото ще ти е до бъзик.
    +1
    В подобна ситуация майтапа е доста далеч.
    Иначе аз съм направо с ножа в чантата. Добре наточен и то! Само дето е зле балансиран ....
    В България, да...
    Аз не разбирам какво лошо има в тва някой непознат да си изрази желанията директно ? Много филми гледате и си мислите, че повечето момчета са някви уруди едва ли не. Не, че ги няма и такива. И защо да не се уважавам достатъчно, от кво трябва да се защитя ? От тва, че някой ме смята за привлекателна и иска да спи с мен ? Тва може само да ме радва, ако момчето се държи нормално и без да е груб и т.н..

Иначе в тъмното много неща са ми се случвали, понеже редовно се прибирам сама и пеша посред нощите и досега проблеми не съм имала, даже съм се запознавала с непознати и са ме изпращали до нас без никъв проблем. Вярно, че лошото веднъж става и когато най-малко очакваш, ама явно е до манталитет.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    В България, да...
    Аз не разбирам какво лошо има в тва някой непознат да си изрази желанията директно ? Много филми гледате и си мислите, че повечето момчета са някви уруди едва ли не. Не, че ги няма и такива. И защо да не се уважавам достатъчно, от кво трябва да се защитя ? От тва, че някой ме смята за привлекателна и иска да спи с мен ? Тва може само да ме радва, ако момчето се държи нормално и без да е груб и т.н..

Иначе в тъмното много неща са ми се случвали, понеже редовно се прибирам сама и пеша посред нощите и досега проблеми не съм имала, даже съм се запознавала с непознати и са ме изпращали до нас без никъв проблем. Вярно, че лошото веднъж става и когато най-малко очакваш, ама явно е до манталитет.
    Тя го каза най добре. Погледнете нещата от добрата страна. Колко мъже ще имат смелостта да се изправят и да кажат на красиво момиче.. така и така много ме привличаш, искам да спим. КОЛКО ? Жалко само, че колежката оценява този факт.

ПС. djipsito, искам да се запознаем с тебе, сигурен съм, че има какво да си кажем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си