- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готина в училище? Как?
Ще ти кажа 1 мн лесен начин , сложи с 1 вталенo клинче да ти се вижда дупенцето и ше сабереш погледите на цялото даскало
hf
Гледай филма "Любовта с пари не се купува" и ще разбереш как
Супер стар е обаче е мн реален![]()
Nothing Last Forever
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
http://nagradionline.info/vote/sandero
а нееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Това няма да си правя и труда да го прочета. Само по коментарите разбирам какво глупост е.
awerw♥
Първоначално написано от nevermind1313
да не живеем в Upper-East Side?![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Единственото вярно нещо, което прочетох от всичко това е:
Първоначално написано от nevermind1313
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
м/у другото просто нямаше как да не ти го кажа - в раздела "Училище и приятели" под твоята тема "Готина в училище?Как?" се намира едно прекрасно словосъчетание в отговор - "Малко глупав въпрос...."![]()
![]()
Ахх, не мога
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Какви са тези житейски мъдрости и съвети, до които сте опрели? Не можете ли просто да бъдете себе си, а се поставяте там в някакви си категории?![]()
Live now, this is your time!
Американските филми до нищо добро не доведоха. Много по-вероятно е да си смешна и жалка в очите на тези, които искаш да впечатлниш, отколкото готина.
Нека бъда поредната, която ще ти каже, че си МНОГО тъпа.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Това ме уби.
Като прочетох заглавието си помислих, че някаква сива мишка иска съвет.Това ми прилича на типажите в "Гадни момичета". Не можеш да събереш 7 момичета на едно място и да не почнат клюки. НЕ МОЖЕ!!! Или си готин или не си.
P.S.
Къпането всеки ден е вредно.
Последно редактирано от lude7ina : 12-15-2011 на 19:12
Стига вече сте повтаряли колко е тъпа темата. Три страници са достатъчни.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Айде сега признаите си някой четелия тая глупост до край ?
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Като цяло не е чак толкова зле, но не е ли малко превзето...
Whaaaaaaaa ?! Ти ме уби, бе!![]()
Само като започнах да чета - спрях!![]()
Иначе - според мен пишеш добре. Можеш да си добра... журналистка?
Ти да не излизаш от някой американски филм ? То ако всичко ставаше така, както си го описала то половината момичета трябва да висим NON STOP пред огледалата, за да се гримираме и да си правим прически .. Не прочетох всичко, което си написала, но това, което прочетох ми стигна напълно да си направя извод за мисленето ти . Ако това наистина си го писала ти .. е по - добре не следвай съвестта си, за да не ти се подиграват, че гониш ''оня дето духа'' ;д
абе смешна тема, ама се обзалагам, че всекидневно многократно в чичко гугъл се задава въпроса "как да бъда готин" :Д , така че все за нещо ще свърши работа тази тема
И за място,където трябва да забиеш почти всички момчета,иначе не става. ;Д
Това е нещо като ръководство на съвременната кифла в разширен вариант.Ето ви още идеи,ако това не ви стига - http://maitapi.com/lyubopitno/1207-r...emennata-kifla . LMAO![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
за да си ''готинa'' трябва единствено да бъдеш себе си, а не да си слагаш тонове грим и т.н.![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...