.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Срамен въпрос

Здравейте,
    Имам един въпрос - как да поддържам лична хигиена на половия си орган? Аз съм момиче и наскоро се събрахме с приятелки и си говорихме за това дали докато се къпем трябва да бъкраме с пръстче вътре в дупката или да чакаш секрета сам да излезне?
    Ще съм ви благодарна ако ми отговорите тъй като ме е срам да говоря с родителите ми за това.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Квоооооооооооо?!
    Да си бъркаш пръста , за да изчистиш квото имаш вътре?! Ти нормална ли си бе?! Хубаво е да си подържаш лична хигиена на оая си работа , има си и специални интимни гелове за тая работа,ама за къв секрет ми говориш?! Ако имаш бяло течение заминавай на доктор! Майкоо в ПОТРЕС съм Не си бъркай нищо в сливката!
    ПсД: Вземи се поограмоти относно половата система и здравето !
    maDamn

Супер фен Аватара на lubovvv
    Тук какви ли не теми се измислят вече. Оооооо нееееееееееееееееееееееее еее, опази Боже, сляпо да прогледа!!!!!!!!!!!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Съгласна съм с горното мнение.А относно разговорите с родителите ти-не се срамувай,питай майка си за тези неща.Нейно задължение е да ти отговаря на въпросите,да ти дава съвети и т.н.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

"Оня ти работа" отделя спецялен секрет с който се самопочиства така да се каже. Така, че няма нужда да бъркаш с пръст или с краставица.
    Отиди до близката аптека и си вземи един интимен гел, НО преди да го ползваш прочети как трябва да се употреби.
    Ще си бърка с пръст !!!!!!
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Мега фен Аватара на Mi6inka

е с такова бъркай, та да почистиш хубаво.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Не душко, не е нужно да си бъркаш никъде.А въпросните секрети овлажняват вагината ти и я предпазват от замърсяване.И виждам защо те е срам да говориш с майка си за това.Сигурен съм, че и нея ще я е срам да слуша за какво си говорите с приятелките и колко сте посредствени.Извинявай, че съм малко груб, нооо недопустимо е да нямаш елементарна представа за женските си работи и да питаш по форуми "защо в устата между краката ми няма зъби". take care
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka

Интимният гел е най-добре да се ползва само в дните на менструацията. Иначе нямаш нужда от нищо друго освен почистване с вода.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Срам те е да говориш с вашите и за това питаш няколко хиляди непознати
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Member
    Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Интимният гел е най-добре да се ползва само в дните на менструацията. Иначе нямаш нужда от нищо друго освен почистване с вода.
    КВООООООООООО ТИ САМО С ВОДА ЛИ СЕ МИЕШ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРОЧЕТОХ В ТАЯ ТЕМА, НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ 80 % СИ МИСЛЯТ ЧЕ ДА ИМАШ НЯКАКВИ БЕЛИ СЕКРЕТИ (БЯЛО ТЕЧЕНИЕ), ДА СИ МИЕШ РАБОТАТА С ВОДА ИЛИ СЪС САПУН Е НОРМАЛНО...... ПОТРЕСЕНА САМ!!!

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Ето това вече е отвратително. Не е хубаво, когато се миеш с интимен душ гел да си ''бъркаш много навътре в оная работа''. Аз досега съм използвала душ гел на Орифлейм и съм доволна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair Виж мнението
    "защо в устата между краката ми няма зъби".
    Хахаххах то остава някое момиче и това да ни пита във форума.. Вече от нищо няма да се учудя.
    о.О

Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mimencety9009 Виж мнението
    КВООООООООООО ТИ САМО С ВОДА ЛИ СЕ МИЕШ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВО ЛИ НЕ ПРОЧЕТОХ В ТАЯ ТЕМА, НАЙ-ЛОШОТО Е ЧЕ 80 % СИ МИСЛЯТ ЧЕ ДА ИМАШ НЯКАКВИ БЕЛИ СЕКРЕТИ (БЯЛО ТЕЧЕНИЕ), ДА СИ МИЕШ РАБОТАТА С ВОДА ИЛИ СЪС САПУН Е НОРМАЛНО...... ПОТРЕСЕНА САМ!!!
    Извинявай, НО не знам от кога е престъпление човек да се мие само с вода ?!
    Аз примерно съм човек който се къпе по два-три пъти на ден, но само веднъж от тези 2-3 пъти ползвам интимен гел и не винаги в огромни количества. Интимният гел може да спомага за хигиената, но може и да се "премиеш" с него и да отмиеш и естествените секрети.
    И честно казано, по-добре само с вода (колкото и да не е чиста) от колкото със сапун който е изключително агресивен !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Извинявай, НО не знам от кога е престъпление човек да се мие само с вода ?!
    Аз примерно съм човек който се къпе по два-три пъти на ден, но само веднъж от тези 2-3 пъти ползвам интимен гел и не винаги в огромни количества. Интимният гел може да спомага за хигиената, но може и да се "премиеш" с него и да отмиеш и естествените секрети.
    И честно казано, по-добре само с вода (колкото и да не е чиста) от колкото със сапун който е изключително агресивен !
    +1 съгласна съм

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    +1 съгласна съм
    Нека се мият по 300 пъти на ден с интимен гел, да видиме какво ше стане ... попитайте и някой гинеколог и съм 100% убедена, че ще ви каже да не прекалявате с интимния гел! Както са казали хората "Много добре, не е на добре" ... И докато си мислите, че като хабите по половин шише гел на седмица ще си помогнете, най-много да се озовете в гинекологичния кабинет с инфекция ....
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението

Мда,най-добре!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Винаги като вляза във форума има за какво да се засмея
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Ама сериозно ли..

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Интимен гел без да се оливаш, водичка, без НИКЪДЕ да си бъркаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си