.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Разделих се с него, но хората не спират да си навират носа..

Първата ми любов. Бях много влюбена. Но не се стигна до момента, в който да обикна. Единствено истинска, силна и първична любов - влюбване. Обещаващо начало.
    Случи се така, че аз бях наранена, не получих същото и събрах сили да оставя момчето. Той не искаше, но трябваше... повече не можех да живея така... Не ми се навлиза в нова тема, като обяснявам какви неща ми е причинявал... психически травми.
    За щастие никога не ми е посягал.
    Оставих го и едва намерих сили да продължа. Срещнах страхотен човек, с който се обичаме вече повече от 5 години.
    Но старите общи познати - мои и на бившия ми не спират да се бъркат в новата ми връзка като задават въпроси, играят мръсни игрички и му носят.... Чувствам се като гледана под лупа. Толкова ли не могат да се зарадват за мен, че открих добро момче, което дава всичко за мен.

От една страна не искам да прекъсват връзка с тези хора, но от друга - много ми тежи лицемерието им, сякаш след раздялата ми с него коренно се промениха и мога да видя тази лъжа...
    Случвало ли ви се е ?

Град
    Гората на Сенките
    На първо място бих те посаветвала написаното тук да го кажеш на *приятелите* си, за да се осъзнаят какви ги вършат...
    Аз също имам прекалено много общи познати с бившия си, в началото ми беше много, много кофти, когато ги запознавах с новия си приятел. Имаше коментари и т.н., но го опознаха и сега мисля всички го предпочитат пред бишия, дори тези с които бившия ми ме е запознал.
    Позволи им да се опознаят, ако не искат - по-добре не дръж такива приятели около себе си - това не са приятели в истинския смисъл на думата!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Голям фен Аватара на smilelady
    Ако те карат да се чувстваш неудобно, просто ограничи контактите с тях.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Повече от фен Аватара на Meoww
    Какво чакаш? Незабавно прекъсни контактите си с тях! Поне аз така бих направила, ако бях на твое място.
    С него си ПОВЕЧЕ от 5 години, любовта ви е взаимна, а старите познати, които се осмеляват да се бъркат в отношенията ви просто ги зарежи! Ти си с него от 5 години не от 5 дена, така че достатъчно добре си го познаваш и няма нужда някой да се бърка в отношенията ви. Още по-малко пък такива нахалници, които само си търсят интересна тема за обсъждане. Пълен игнор !

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и всичко това вече 5 години... и ти ги търпиш? Защо?? Това приятели ли са? Ако бяха такива дали щяха да се държат така? Не те разбирам..

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Кажи на твоите приятели как се чувстваш. Че не искаш да говорят така за него. (ако още не си го направила) Важното е, че не си била щастлива с предишния. Те трябва да го осъзнаят и да те разберат..

Супер фен Аватара на gabsit000
    Не ми се е случвало,но те разбирам че ти е много трудно така да се отърсиш от някакви стари истории когато ваши,близки и познати постоянно се бъркат където не им е работа ,мисля че трябва да си отвориш устата да им кажеш да си намерят друго 3анимание и да не ти се бъркат в личния живот..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

anonymous708973
    Guest
    5 години търпиш това?
    В момента, в който някой започне системно да ми говори против моя, ми изчезва от живота.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ти сериозно ли за 5 години не си предприела нищо?!
    Трябва да прекратиш контакти с тези твой близки и познати,и изобщо хора свързани с бившия ти.
    Аз щях още на втория ден да съм ги наредила едно хубаво. Ама е твоя грешката,че не си направила нещо още като са започнали да ти досаждат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    До голяма степен ми е позната историята...скоро се разделих с приятеля си и всеки се бърка,ама няма ли да се съберете,ама тва ,ама онова! НЕ -НЯМА!Много е гадно наистина...ама вече не ми пука,който си навира носа се научих как да му го натрия.Постави хората,които ти се бъркат на място !Това си е твоят живот и ти си знаеш какво да правиш! Точка по въпроса!
    maDamn

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Какво чакаш? Незабавно прекъсни контактите си с тях! Поне аз така бих направила, ако бях на твое място.
    С него си ПОВЕЧЕ от 5 години, любовта ви е взаимна, а старите познати, които се осмеляват да се бъркат в отношенията ви просто ги зарежи! Ти си с него от 5 години не от 5 дена, така че достатъчно добре си го познаваш и няма нужда някой да се бърка в отношенията ви. Още по-малко пък такива нахалници, които само си търсят интересна тема за обсъждане. Пълен игнор !
    Absolutely ^^

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от NEWS Виж мнението
    Първата ми любов. Бях много влюбена. Но не се стигна до момента, в който да обикна. Единствено истинска, силна и първична любов - влюбване. Обещаващо начало.
    Случи се така, че аз бях наранена, не получих същото и събрах сили да оставя момчето. Той не искаше, но трябваше... повече не можех да живея така... Не ми се навлиза в нова тема, като обяснявам какви неща ми е причинявал... психически травми.
    За щастие никога не ми е посягал.
    Оставих го и едва намерих сили да продължа. Срещнах страхотен човек, с който се обичаме вече повече от 5 години.
    Но старите общи познати - мои и на бившия ми не спират да се бъркат в новата ми връзка като задават въпроси, играят мръсни игрички и му носят.... Чувствам се като гледана под лупа. Толкова ли не могат да се зарадват за мен, че открих добро момче, което дава всичко за мен.

От една страна не искам да прекъсват връзка с тези хора, но от друга - много ми тежи лицемерието им, сякаш след раздялата ми с него коренно се промениха и мога да видя тази лъжа...
    Случвало ли ви се е ?
    Хващай ги всичките, кажи им една жестока истина, кажи им колко са прости, лицемерни и как не заслужават приятелството ти, защото те самите не са никакви приятели. И ако държат на теб, да вземат да млъкнат, защото горчиов ще съжеляват за постъпките си. На кратко тегли им една права, като им кажеш твоята истина - не си заслужава да се занимаваш. В най-лошият случай, така ще ги засегнеш и ще се изпокарате, че няма да си и помислят, да те закачат.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    случвало ми се е, гадно е, ама явно толкова са ти и приятели..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

5 години ти се бъркат и ти още не си им теглила по една майна? железни нерви имаш...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си