Мдааа.. Съгласна...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ужасно е.. блах
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Горе-долу бива.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Винаги ,когато променят нещо , с което сме свикнали от много време , ни се струва грозно . Току-що и аз влизам и ми е доста неприятно , но мисля че като свикнем ,няма да е така .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
вярно е че още не сме свикнали, но ако някой ми даде легенда за знаците няма да е лошо омг пред всяка тема означението е различно..нищо не мога да проследя..дано скоро схвана кое за какво е ...
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
малко е хомо, ама се свиква
REGGAE BOOM <3
Трябва да се усъвършенства...доста...
>>DjBelev<<
Ако го бяха направили малко по-цветен и по-разчупен, би ми харесал повече. Сега е доста ретро, сковано и отегчаващо. Не знам каква е идеята и целта на дизайнерите на сайта, но като цяло не оправдават очакванията на потребителите си. Което не е в полза на сайта, нали така?
...Леле, дори не знам как да добавя емотиконка, за да изразя разочарованието си и леко дразнещото ме структуриране на страницата. М*мка му!
...Най-после ги намерих...
Live now, this is your time!
И на мен стария дизайн ми харесваше повече...![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
и двата ми харесват... не намирам особена разлика... ;рр
без ПОДПИС ... xD
Нормално е да не сме свикнали все още - все пак е нещо ново. Според мен ще работят още по подобряването на новия дизайн и доста неща ще претърпят промени и ще се усъвършенстват. Нека не бързаме да плюемНа всички ни е тегаво и объркано, но нека все пак почакаме да видим какво ще ни предложат занапред.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Как се слагат емотикони бе..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
сиво и бяло..тва тийн форум ли е или за онкоболни
Can It All Be So Simple ?
Адски груб си.
Първо, форумът е в процес на донастройване.
Второ- нали мрънкахте и бяхте недоволни как бавно ви зарежда, как ви дава грешки предишния форум, как пълнехте раздела за критики и препоръки с мрънкате "Искам това и онова", мрънкахте от старата версия, нервничехте за новата, сега пак не сте доволни.
Знаете ли какво искате изобщо?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
защо веднага плюете,нормално е да сте привикнали към стария и сега да ви е странно,ще дойде време и няма да ви прави толкова впечатление...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
сега като юзър ,вече малко поразгледал . трудно ще свикна с иконите за статус на темата ,вярно легендата е сложена най-отдолу ,ама преди беше по лесно - има - няма мнения . а сега е прекалено претрупано ,гореща тема ,не знам си какво . но пък ми харесва че има икона къде в коя тема си писал . другото - абе къде са проклетите емотикони ?! не ги намирам :d
А като цяло става , само да се оптимизира ооще малко .
Последно редактирано от GLaDOS : 12-02-2011 на 12:13
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Майната му на дизайна-безвкусен е, да. Обаче съм потресена от доста неудобства, които създава новия дизайн. И тук да питам-защо София липсва в падащото меню с градовете в профила?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
грешен раздел... ;р
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Защо да е грешен раздел? Навсякъде има такива теми, за да може всички от разделите да си изкажат мнението..
Ами.. наистина е малко депресиращо това бяло и сиво, червено и бяло си беше доста по-добре, но вероятно всички мислим, че е гадно, защото не сме свикнали и т.н. Всичко ще се оправи.. до седмица най-вероятно всичко ще е наред.. Докато свикнем ще отнеме време..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Като изключим бъга с аватарите и липсата на емотиконки, започнах да му свиквам. Единственото наистина полезно ново май е възможността за бърз отговор в темите. Другите неща още не им виждам смисъла.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()