- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става
Да разкажа за моята история.С момичето, за което става въпрос, се запознах преди 8 месеца някъде.И от 5 месеца си пишем, говорим по телефона и понякога се виждаме.Писали сме/говорили сме/седяли сме заедно по цели нощи в продължение на 2-3 месеца, но проблемът е, че тя не иска да станем гаджета.Твърди, че ме обича, но често отказва да се видим и казва, че предпочита да сме приятели, отколкото нещо повече.Когато я целувам, не се дърпа, казва, че й е приятно с мен, но я е страх явно да сме заедно.Има ли някакъв шанс да я убедя, или мога да бъда само приятел и нищо повече?
Шанс-голям,но трябва да разбереш какво наистина я спира..поговорете.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
питай я защо иска да сте само приятели и т.н. :d
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Сериалчиту, а?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Питал съм я, но не иска да каже.Според мен не иска сериозни отношения с някого, но може и да се бъркам.
Питай я "Кой ти е любимият филм на тематика тийн любов" Поне ще разбереш дали накрая ще сте заедно.![]()
Пръски мозък се сивеят
Аз питам сериозно дали мога да я убедя, ти ми даваш идиотски съвети
Абе помагам ти! Ето казвам ти, ако те харесваше - щеше да е с теб. Явно не те харесва достатъчно и не те иска достатъчно. Или е малоумно създание, което гледа любовни филми и иска всичко да е сложно и "забранено" като в любимото и филмчИ. Схващаш?
Пръски мозък се сивеят
Схванах.Не, не гледа много любовни сериали и не бих казал, че е такъв тип.Просто не иска явно да сме заедно и това е.Все пак мога ли да я убедя някак? (и тя твърди, че изпитва чувства към мен и съм забелязал, че не се дърпа, когато я целувам)
може да я е страх от обвързване... да не знае как да подходи във връзка... де да знам питай я не сме гледачки
nigga stole my bike
Ох, ама на врачка ли ти приличам? Не знам какво можеш да направиш, щом е решила, че не иска да сте заедно. Може да има друг, може да я е страх от обвързване, да не е готова за връзка. Щом си говорил с нея вече, а тя продължава да настоява, не знам как да я убедиш. Аз бих направила така - остави я... не да я забравиш, а спри да я търсиш за няколко дена и нека тя да започне да те търси, тя да ти предлага да излезете и т.н... просто спри да и показваш, че я харесваш, а я накарай тя да се интересува от теб. Като постоянно я питаш защо не иска да сте заедно и т.н, само и даваш да знае, че си и в кърпа вързан. Ако си въобрази, че вече спираш да имаш чувства към нея, може да я хване страх да те изгуби и да реши да сте заедно. Нищо не ти гарантирам, просто казвам какво бих направила аз... ;Д
не притискай момичето, нали така и така се целувате, етц? много плямпане = фейл
REGGAE BOOM <3
По устите ли се целувате? Ми то, ако го докараш и секс да правите и пак да сте си приятели.. ще си екстра.
Temet Nosce
벨야카
^ Човекът говори мъдрости, отново. :д
"Обича ме, но не иска да сме заедно"? Оh, dude..
Според мен я е страх,да не си развалите отношенията,след като станете гаджета.Не я притискай,харесвате и няма да издържи дълго без да я целунеш.
е са хвърлих боба и ти казах..
иначе може би не осъзнава какво точно значиш за нея. не я задушавай, не я насилвай. според мен трябва да я оставиш за 2-3 дни да си помисли да спокойствие. щото ний жените сме такива
Щом не иска да е с теб.. не я насилвай. И не се измъчвай и ти.. Тези целувки само те раздразнят и искаш да си все повече и повече с нея, но .. може би няма да се получи. Спри известно време контакт с нея и виж реакцията.. ако не те потърси.. ще разбереш какво си бил за нея..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да, не я бях търсил 2-3 дни.Предложи да се видим, видяхме се, обаче се дръпна, когато пробвах да я целуна.Не мисля да насилствам нещата.
Тя те е възприела като приятелка. Трябва да се възползваш от ситуацията и да правите неща, които са й интересни за да може, тя да иска да се виждате, а после може финно да я обработваш и сама да се съгласи да станете гаджета.
Стига се съобразявай с глупостите й. Търси те, но се дърпа. Кво е тва? Намери си някоя, която наистина ще те желае. Направи го тва и ще ти цъфне, не, ами и ще върже.
Temet Nosce
벨야카
Ти си я познаваш, като сте си говорили все е споделила какво обича да прави, за какво й трябва помощ, поросто трябва да си говориш с нея за нормални неща от живота, вместо да й обясняваш колко я обичаш, трябва да започне да споделя с тебе и да я накараш да се интересува от тебе, много е фин момента в приятелските връзки.