.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Какво става

Да разкажа за моята история.С момичето, за което става въпрос, се запознах преди 8 месеца някъде.И от 5 месеца си пишем, говорим по телефона и понякога се виждаме.Писали сме/говорили сме/седяли сме заедно по цели нощи в продължение на 2-3 месеца, но проблемът е, че тя не иска да станем гаджета.Твърди, че ме обича, но често отказва да се видим и казва, че предпочита да сме приятели, отколкото нещо повече.Когато я целувам, не се дърпа, казва, че й е приятно с мен, но я е страх явно да сме заедно.Има ли някакъв шанс да я убедя, или мога да бъда само приятел и нищо повече?

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Шанс-голям,но трябва да разбереш какво наистина я спира..поговорете.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    питай я защо иска да сте само приятели и т.н. :d
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Сериалчиту, а?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Питал съм я, но не иска да каже.Според мен не иска сериозни отношения с някого, но може и да се бъркам.

Град
    Питай я "Кой ти е любимият филм на тематика тийн любов" Поне ще разбереш дали накрая ще сте заедно.
    Пръски мозък се сивеят

Аз питам сериозно дали мога да я убедя, ти ми даваш идиотски съвети

Град
    Абе помагам ти! Ето казвам ти, ако те харесваше - щеше да е с теб. Явно не те харесва достатъчно и не те иска достатъчно. Или е малоумно създание, което гледа любовни филми и иска всичко да е сложно и "забранено" като в любимото и филмчИ. Схващаш?
    Пръски мозък се сивеят

Схванах.Не, не гледа много любовни сериали и не бих казал, че е такъв тип.Просто не иска явно да сме заедно и това е.Все пак мога ли да я убедя някак? (и тя твърди, че изпитва чувства към мен и съм забелязал, че не се дърпа, когато я целувам)

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    може да я е страх от обвързване... да не знае как да подходи във връзка... де да знам питай я не сме гледачки
    nigga stole my bike

Град
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    може да я е страх от обвързване... да не знае как да подходи във връзка... де да знам питай я не сме гледачки
    Хорацио от Хамлет? :д
    Пръски мозък се сивеят

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ох, ама на врачка ли ти приличам? Не знам какво можеш да направиш, щом е решила, че не иска да сте заедно. Може да има друг, може да я е страх от обвързване, да не е готова за връзка. Щом си говорил с нея вече, а тя продължава да настоява, не знам как да я убедиш. Аз бих направила така - остави я... не да я забравиш, а спри да я търсиш за няколко дена и нека тя да започне да те търси, тя да ти предлага да излезете и т.н... просто спри да и показваш, че я харесваш, а я накарай тя да се интересува от теб. Като постоянно я питаш защо не иска да сте заедно и т.н, само и даваш да знае, че си и в кърпа вързан. Ако си въобрази, че вече спираш да имаш чувства към нея, може да я хване страх да те изгуби и да реши да сте заедно. Нищо не ти гарантирам, просто казвам какво бих направила аз... ;Д

не притискай момичето, нали така и така се целувате, етц? много плямпане = фейл
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    По устите ли се целувате? Ми то, ако го докараш и секс да правите и пак да сте си приятели.. ще си екстра.
    Temet Nosce

벨야카

^ Човекът говори мъдрости, отново. :д

"Обича ме, но не иска да сме заедно"? Оh, dude..

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Аз бих направила така - остави я... не да я забравиш, а спри да я търсиш за няколко дена и нека тя да започне да те търси, тя да ти предлага да излезете и т.н... просто спри да и показваш, че я харесваш, а я накарай тя да се интересува от теб. Като постоянно я питаш защо не иска да сте заедно и т.н, само и даваш да знае, че си и в кърпа вързан. Ако си въобрази, че вече спираш да имаш чувства към нея, може да я хване страх да те изгуби и да реши да сте заедно. Нищо не ти гарантирам, просто казвам какво бих направила аз... ;Д
    Мерси за съвета.Мисля да го послушам.
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    По устите ли се целувате? Ми то, ако го докараш и секс да правите и пак да сте си приятели.. ще си екстра.
    Да, по устите, не става въпрос за бузите. То ако го докараме да се виждаме по-често и секс, направо ще е екстра.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Според мен я е страх,да не си развалите отношенията,след като станете гаджета.Не я притискай,харесвате и няма да издържи дълго без да я целунеш.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    +1 ............

Супер фен Аватара на elysunny
    е са хвърлих боба и ти казах..

иначе може би не осъзнава какво точно значиш за нея. не я задушавай, не я насилвай. според мен трябва да я оставиш за 2-3 дни да си помисли да спокойствие. щото ний жените сме такива

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом не иска да е с теб.. не я насилвай. И не се измъчвай и ти.. Тези целувки само те раздразнят и искаш да си все повече и повече с нея, но .. може би няма да се получи. Спри известно време контакт с нея и виж реакцията.. ако не те потърси.. ще разбереш какво си бил за нея..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Да, не я бях търсил 2-3 дни.Предложи да се видим, видяхме се, обаче се дръпна, когато пробвах да я целуна.Не мисля да насилствам нещата.

Повече от фен Аватара на needle
    Тя те е възприела като приятелка. Трябва да се възползваш от ситуацията и да правите неща, които са й интересни за да може, тя да иска да се виждате, а после може финно да я обработваш и сама да се съгласи да станете гаджета.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Стига се съобразявай с глупостите й. Търси те, но се дърпа. Кво е тва? Намери си някоя, която наистина ще те желае. Направи го тва и ще ти цъфне, не, ами и ще върже.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от needle Виж мнението
    Тя те е възприела като приятелка. Трябва да се възползваш от ситуацията и да правите неща, които са й интересни за да може, тя да иска да се виждате, а после може финно да я обработваш и сама да се съгласи да станете гаджета.
    Идеи как да стане това, колкото и нахално да звучи за искане на идеи?

Повече от фен Аватара на needle
    Ти си я познаваш, като сте си говорили все е споделила какво обича да прави, за какво й трябва помощ, поросто трябва да си говориш с нея за нормални неща от живота, вместо да й обясняваш колко я обичаш, трябва да започне да споделя с тебе и да я накараш да се интересува от тебе, много е фин момента в приятелските връзки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си