.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Дилема!

Дилема!

На 20 г. съм и от доста време се намирам в много тревожна за мен ситуация.Излизам с едно момче ,което има сериозни намерения към мен,дори говори за сериозна връзка ,аз също го харесвам,разбираме се,има привличане,сексът с него е страхотен ,но проблемът е там ,че той нито учи нещо,нито работи,няма и намерение да започва работа.Просто със него нямам никаква сигурност.Не търся,някого на когото да харча парите,става въпрос ,че не ми е спокойно с него.Като цяло също не е отговорен човек.С мен се държи добре,но отменя обещания по някой път.И точно затова се притеснявам ,че ако стане беля ,не мога да разчитам на него.А той явно доста е хлътнал,защото прави дългосрочни планове за нас.От друга страна от 2 години мн харесвам друг човек ,с 4 години по-голям от мен,който е всичко което търся у един мъж и мога да разчитам на него.Но с него бяхме само приятели и то много добри приятели,докато наскоро не ми наговори едни прекрасни неща и накрая ми предложи да станем приятели,които освен всичко друго правят и секс.И ми се иска да го накарам да се влюби в мен,поне да опитам,защото от 2 години чакам такава възможност.Моля за съвет ,защото наистина не зная как да постъпя.И вече наистина ме измъчва тази ситуация и то много.Освен това не искам да наранявам никого,най-малко пък себе си .

Супер фен Аватара на LeprikonA
    чудно ми е какви дългосрочни планове прави въпросният господин, щом дори не възнамерява работа да си намери. може пък да не му е нужна, знае ли човек... относно този другия - толкова време не се е влюбил в теб, не ми се вярва, че и сега ще стане нещо повече от секс когато има нужда.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами толкова е сложно, че да ти кажа е по-добре да оставиш и двамата, защото:
    първо - първия е безнадежден тъпак, който наистина няма да ти осигури нищо освен.. прекрасни изживявания в леглото../както и да е това не е баща за децата ти и т.н./
    второ- другия има възможност да го накараш да се влюби в теб, но има и възможност да не се влюби в теб.. повече клони към второто.. така че ако искаш просто си имай сексуална връзка и с двамата и си намери човека който ще може да ти осигури уютен живот и страхотна и разтърсваща любов!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Благодаря за мненията! Ще ми бъдат от полза .

anonymous708973
    Guest
    Не виждам как подобен безперспективен човек те е привлякъл. Човек, който няма планове за бъдещето си или който има такива, но не работи по тях, не е надежден като партньор.

И аз не зная как .Може би ,защото е нещо като неизживяна детска любов и затова.Понеже се знаем от 6 клас,но тогава бяхме прекалено малки и глупави за такива неща,пък и той тогава се премести в друго училище,мина доста време и се намерихме пак преди 2-3 години.И като че ли пак пламна нещо,защото привличането е неуписуемо силно,но знам ,че щом не е надежден за мен ,е по-добре хич да не се занимавам.Не знам защо го мисля толкова,може би не искам да сгреша в преценката си.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Май не е добре да започваш сериозна връзка с него...или ще се стегне или си намирай друг.

И аз съм на това мнение вече .То така май е най-правилно.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    чудно ми е какви дългосрочни планове прави въпросният господин, щом дори не възнамерява работа да си намери. може пък да не му е нужна, знае ли човек... относно този другия - толкова време не се е влюбил в теб, не ми се вярва, че и сега ще стане нещо повече от секс когато има нужда.
    ^^ Точно

Супер фен Аватара на djipsito
    За втория..от опит ти казвам, че само със секс едва ли ще го накараш да се влюби в теб.. Празни надежди са. А за първия ти казаха вече.. ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на montana6
    Не мисля, че мнения от рода на "избери първия" или "избери втория" ще ти помогнат. Такива избори човек трябва да прави сам. Но не трябва да те води мисълта, че не искаш да се нараниш, защото това няма как да не се случи, а мисълта, че ще поемеш отговорност за избора си и няма да съжаляваш после.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен най-силно впечатление ми направи следното:
    Цитирай Първоначално написано от lushka55 Виж мнението
    На 20 г. съм .... Излизам с едно момче ,което има сериозни намерения към мен,дори говори за сериозна връзка ,аз също го харесвам,разбираме се,има привличане,сексът с него е страхотен ,но проблемът е там ,че той нито учи нещо,нито работи,няма и намерение да започва работа.Просто със него нямам никаква сигурност.....
    Не че съм против необвързващия секс, но той се прави само когато и двете страни са съгласни с... условията? В случая си играеш с момчето, щом нямаш сериозни намерения към него. Ако не желаеш да си с него, прекрати си взаимоотношенията. Изключително егоистично постъпваш спрямо него.

Като цяло, накрая няма как да не нараниш някого. И този някой ще бъдете или ти, или първото момче. Вторият няма да му пука особено - все пак той ще прави секс без обвързване.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си