.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ЕЙНАЙ МАМКА МУ! Ейнай! Е! Баси майката, до сега смятах че само болезненото уриниране може да ме накара да кажа се чуствам толкова гадно, но не бях изправен пред твоите способности.

Полисът(градът) E гражданите. Държавата е народът. Популацията е индивидите. Състезанието е състезателите. Религията е религиозните.

За момента това е равно на:

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    ЕЙНАЙ МАМКА МУ! Ейнай! Е! Баси майката, до сега смятах че само болезненото уриниране може да ме накара да кажа се чуствам толкова гадно, но не бях изправен пред твоите способности.

Полисът(градът) E гражданите. Държавата е народът. Популацията е индивидите. Състезанието е състезателите. Религията е религиозните.

За момента това е равно на:

.....
    винаги когато напрежението е нараствало и са се образували "пикове", това е ставало заради верческото/духовното беззаконие, което докара всички онези терористи и въобще злодеите като цяло, така че, няма такова сътворено/създадено от Св. Бог нещо, което от само себе си да е нечисто, но Той не сътворява лоши неща/същества - това е

"И Бог видя всичко, което създаде; и, ето, беше твърде(т.е. напълно/изцяло) добро. И стана вечер, и стана утро, ден шести." Битие 1: 31,

"Зная и уверен съм в Господа Исуса, че нищо не е само по себе си нечисто; с това изключение, че за този(т.е. за духовника/вярващия), който счита нещо за нечисто, нему(т.е. за него то) е нечисто." Римляни 14: 14,

"И като видя жената, че дървото беше добро за храна(т.е. че окултизма привидно изглежда добър за човека), и че беше приятно за очите, дърво желателно, за да дава знание, взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде. Тогава се отвориха очите(т.е. окултните възприятия) и на двамата и те познаха, че бяха голи(т.е. и от този момент нататък те започнаха да възприемат и считат божиите творения като/за нечисти/лоши/греховни); и съшиха смокинови листа(т.е. и изнамериха лъжепророчества) та си направиха препаски(т.е. и така си направиха неправедна вяра/религия/духовност)." Битие 3: 6-7
    Последно редактирано от npp : 12-03-2011 на 11:35

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Какво ще рече пък това. В един град може да има всякакви граждани - лоши, добри, лъжци, лицемери и т.н. Затова е и казано че не всеки, който казва: Господи, Господи! ще се спаси, а онзи, който принесе плодове.
    Последно редактирано от cvetemoe : 12-03-2011 на 11:35
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Cool

Цитирай Първоначално написано от cvetemoe Виж мнението
    Какво ще рече пък това. В един град може да има всякакви граждани - лоши, добри, лъжци, лицемери и т.н. Затова е и казано че не всеки, който казва: Господи, Господи! ще се спаси, а онзи, който принесе плодове.
    Хахаааааааааааааааа! Ми значи да махнем ВСИЧКИ класации а? Всички училища имат добри ученици и лоши ученици тъй че няма защо да ги сортираме, всички ученици имат добри и лоши дни тъй че няма защо да правим контролни, всички хора са добри в нещо и лоши в друго тъй че няма защо да правим IQ тестове.

Колко ли ти се ще да е вярно а? Да сверим ли колко процента от джейнистите са правили такива неща които твоите "колеги" правят?

Spoiler alert Някои хора са по добри от други, просто е така. И някои групи имат повече представители на единия тип от други. Да, субективно е, но не достатъчно че да е невъзможно да правим достатъчно адекватни сравнения (за твоя НАЙ-гигантска жалост)

ПРИМЕР: Атеистите са по-запознати с религиите от религиозните.

ДОКАЗАТЕЛСТВО: http://articles.latimes.com/2010/sep...urvey-20100928

Ето така се прави. Има някои които са по-незапознати, да, но това не пречи на статистиката.

В Содом и Гомор е имало повече от един добър човек, но твоят милостив бог все пак ги е изпепелил (уж) нали?

За какво говорим, за какво говорим cracka ass?!

Освен това нека не забравяме красивата приказка за Каин и Авел - който принася плодове бива пренебрегнат в полза на този който принася сурови черва и карантии... но шегата на страна - има всякакви християни и всички вие посочвате с пръст другия и казвате че греши БЕЗ да представяте никакви доказателства в полза на това твърдение.

ПРИМЕР: Ти и npp, сега си правите спор за това кой е прав и не използвате нито научния, нито философски методи, а само се джафкате.

ДОКАЗАТЕЛСТВО: 2-3 поста в тази посока ^

Тааа.... нямаш на какво да стъпиш, pwned boy.

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Аз не виждам с какво предишното ми мнение противоречи с това което пишеш.
    Ти пише, че много от християните са лоши и Христос казва:
    „Не всеки, който Ми казва „Господи, Господи“ ще влезе в Царството Небесно“;
    "подвизавайте се да влезете през тесните врата; защото, казвам ви, мнозина ще поискат да влязат, и не ще смогнат"
    Ти казваш всички са лоши - и Библията пише че всички хора сме грешници и всички съгрешиха пред Господа.
    Затова и Христос казва че е дошъл за да призове грешници към покаяние.
    С какво Библията противоречи на горното твое мнение?

Относно Содом и Гомор, там е имал само един праведен това е Лот и неговото семейство и Бог ги спасява.
    Последно редактирано от cvetemoe : 12-03-2011 на 13:26
    "Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)

Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
    Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от cvetemoe Виж мнението

Относно Содом и Гомор, там е имал само един праведен това е Лот и неговото семейство и Бог ги спасява.
    САМО ЕДИН ПРАВЕДЕН и това е Лот и НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО?! lol

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си