- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филм...?
Имаше 1 филм,който преди го даваха по диема.Разказваше се за 1 майка и дъшеря й, (малко момиченце) отиваха някъде и по пътя нещо май стана с колата и те спряха при една къща уж един мъж да оправи колата,но после заключи майката в една стая и закова всички прозорци отвънка.А момиченцето го остави да седи при неговото дете,но другото дете май не беше добре и постоянно тормозеше малкото детенце.Само това помня,накрая въобще си нямам напредстава как свършваше.Ако някой се сети за филма ще му бъда много благодарна!!!
И аз съм го гледала но не помня как се казваше![]()
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
Много познато ми звучи, някой ако си спомня да каже, че и на мен ми се догледа![]()
NOH8
Да и на мен много ми се гледа!!!Първоначално написано от HotLife
И на мен!!Първоначално написано от Vikito0o
Ще следя темата..
![]()
Аз също щях да пускам тема за този филм.Първоначално написано от Vikito0o
Аз дори помня, че лудото момиче беше вързало няква каишка за врата на малкото момиче и го дърпаше в гората и там имаше няква дупка и вътре имаше кукла. И лудата каза на малкото момиче, че т'ва е сестра й. :X
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Да и това ненормалното дете открадна куклата на друготоПървоначално написано от eLeHaGuLbertt
![]()
ееее....верно ли?...айде сетете се как се казва...или някой да се сети за някой актьор или друг протагонист...изглежда интересен...
И аз се сетих ама му забравих името.Много хубав филм
Живей на ръба!
Жанра със сигурност е трилър.Като му кажете името отива в листа ми с филми за гледане.
Сети сее!!Моля тееПървоначално написано от venci97
![]()
Да, не е този!Първоначално написано от FCBarcelona2011
Мисля, че филмът се казва The Maddening : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Maddening
http://thepiratebay.org/torrent/5839...%29_VHSRip.avi
Тръпки ме побиват от филма.. и от снимката ти :д бз се.. (отчасти)
Не се сещам за филма, но ако някой случайно си спомни как се казва, ще бъде много добре.)
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Дайте линк към някой сайт дето да има и бг субс да си го припомня филмчето
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...