- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хипотетична ситуация.
Време е и аз да видя как се пише тема в новият дизайн на сайта въпреки че вече три дни ми отказва вписването през Internet Explorer та искам не искам, пиша през Mozilla Firefox.
Та към темата.
Случвало ли ви се е понякога така да ви впечатли коментар/и и/или снимка/и на дадено момче/момиче че да искате да се свържете с него/нея, а понякога дори да ви се разтупа сърчицето. На мен ми се случва отвреме навреме.
Да преминем обаче към хипотетичната ситуация.
Засичате се с такова момче/момиче в интернет. Така се нареждат обстоятелствата че вие правите свръзка.Разбирате за отсрещният човек и други неща, които сякаш се вписват във вашите критерии идеално.Разбирате обаче и че с даденият човек ви дели стабилно голямо разстояние, а освен това и той има здрава и стабилна връзка. И все пак въпреки че вече може, не си общувате много с този човек. Какво бихте направили? Бихте ли оставали така нещата пък каквото стане или...? Как бихте реагирали в такава ситуация?
П.П. Сега забелязах и че от време на време ми се явява Auto Saved, което ако работи, което много не ми се проверява сега, е много добра екстра и поне леко компенсира останалите бъгове.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!