- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или против шкафчетата във всички училища?
Да,възможно е
Не,в България не може да има такова нещо
За или против шкафчетата във всички училища в България?Как мислите може ли да се постигне?Аз лично не мисля,че е честно само от 1 до 4 клас да имат по 2 комплекта учебници и т.н.Да има ученици които ходят с по 1 тетрадка на училище ами за другите?
Последно редактирано от musicbaby97 : 12-04-2011 на 11:40
Гледаш прекалено много американски филми.
Плюс,ти как си представяш шкафчета в училище бре?Нали до две седмици мангалите ще са разбили и ограбили всичко?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не мога да си представя да има в училищата, а и няма смисъл
Разбира се, че съм ЗА. Но не си го представям като реализирано - както казаха по-нагоре циганите , а и не само, веднага ще ги счупят и каквото могат ще откраднат... прекалено много ученици сме и училището е прекалено малко... не си представям да деля шкафчето си с някой друг, а пък и ми се струва невъзможно. Той ще слага учебници, аз също, той ще тъпче боклуци, аз също... и кво??
Определено съм ЗА, ама е ясно, че ще почнат масово да разбиват шкафчетата. Иначе е хубаво да си оставиш поне няколко учебника.
Типична българска черта е всичко да се руши и после да се оплакваме 'защо нямаме?', така че не вярвам да ги направят.
Ами хубаво е да има. Така няма да се налага да влачим всеки ден по 6 кг раници пълни с учебници.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Против.Предпочитам да си нося с мен каквото трябва.Пък и нося само по 1-2 учебника и 2-3 тетрадки,понякога и по-малко![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Мм за, обаче не и в СОУ-тата - просто няма да се задържат за дълго. В моето училище имаме шкафчета, обаче ключовете са у по-големите и засега нямаме ключове, но е яко![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Няма нищо по-удобно от шкафчетата в у-ще. Имам 2 даже - едно официално и едно неофициално, защото сме по-малко от шкафчетата и това под мен е празно. Супер удобни са, но нашите учебници са по 3-4 кг/парчето (дебели корици и 800-1200 гланцирани страници). Вкъщи си имам CD с учебника, в училище като имам час за самоподготовка си ползвам хартиената версия от шкафчето.
ПС: Шкафчетата, ако искате, може да си ги заключвате.Аз никога не съм си го локвал, но уча в такова училище, че няма сми...пък и кой ще ми открадне учебниците?
Шкафчетата са много удобно нещо докато си в училище! Нито 1 учебник не мъкнех! Слагаш си якето в шкафчето като отидеш на даскало сутринта и после си го вземеш на обяд...
Сега в университета пък не ги ползвам защото няма за какво.
В България лично не виждам как това нещо ще стане. Смятам че прекалено много американски филми някой гледат и от там се поражда идеята...
В даскало имаме бая шкафчета и са супер голямо предимство. Дървени, заключват се с катинар, има само 8-10, които са метални и се заключват с ключ - моето е такова, наследствено е :д :д Супер удобно е, в повечето случаи едвам успявам да си затворя чантата, защото вътре освен учебници и тетрадки, имам голямо портмоне, несесер с козметика и кутия с храна. В шкафчето си държа учебниците, които не ми трябват вкъщи, готино е.
В даскало има шкафчета,пълни с всичко,от учебници и тетрадки до облекло,спортно,официално и тн.
Пълна глупост.
Много бих искала, понеже имаме униформа която съдържа сако, което не би могло да се сложи под яке. Вторник и сряда имаме физическо, за него си нося пък тениска, анцунг и маратонки. Е кажете как да побера всичко това в чантата ?! Сако, анцунг, тениска, маратонки и безбожно тежки учебници и речници.
АДСКИ би било удобно!!!
Какви са тия тежки учебници и т.н. :О Само на мен ли чантата ми тежи 1 най-много 2кг. :О:О:О...понякога и по-малко.
Шофирай разумно - стигни жив!
Ние пък почти всички имаме шкафчета и не е вярно, че ги разбиват и че ги има само по американските филми! Зависи къде учиш... Иначе са много удобни. Оставям си главно дрехи за физическо и учебници, които не ми трябват вкъщи.
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
За~
Друго си е да си имаш шкафче. От личен опит знам колко е удобно да не носиш учебници, които не ти трябват! За 3 години нищо не ми е изчезнало от шкафчето. о.о
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За.В моето училище някои класове си бяха купила,заключваха се.Когато имах класна стая (сега сме летящ клас) си оставях нещата под чина и за толкова години нищо не ми е изчезвало,беше доста практично и удобно.
Хубаво ще е да има,но мисля ,че не са нужни.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
ЗА, но съм много против в СОУ-тата да има.. Циганите ще ги изпотрошат .. ;д