.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е да има шкафчета във всички училища в България?

Гласували
25. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,възможно е

16 64,00%
  • Не,в България не може да има такова нещо

9 36,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Question За или против шкафчетата във всички училища?

За или против шкафчетата във всички училища в България?Как мислите може ли да се постигне?Аз лично не мисля,че е честно само от 1 до 4 клас да имат по 2 комплекта учебници и т.н.Да има ученици които ходят с по 1 тетрадка на училище ами за другите?
    Последно редактирано от musicbaby97 : 12-04-2011 на 11:40

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Гледаш прекалено много американски филми.
    Плюс,ти как си представяш шкафчета в училище бре?Нали до две седмици мангалите ще са разбили и ограбили всичко?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Повече от фен Аватара на Meoww
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Гледаш прекалено много американски филми.
    Плюс,ти как си представяш шкафчета в училище бре?Нали до две седмици мангалите ще са разбили и ограбили всичко?
    +1 против.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Не мога да си представя да има в училищата, а и няма смисъл

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Разбира се, че съм ЗА. Но не си го представям като реализирано - както казаха по-нагоре циганите , а и не само, веднага ще ги счупят и каквото могат ще откраднат... прекалено много ученици сме и училището е прекалено малко... не си представям да деля шкафчето си с някой друг, а пък и ми се струва невъзможно. Той ще слага учебници, аз също, той ще тъпче боклуци, аз също... и кво??

Хубаво е, но няма да стане.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Определено съм ЗА, ама е ясно, че ще почнат масово да разбиват шкафчетата. Иначе е хубаво да си оставиш поне няколко учебника.

Типична българска черта е всичко да се руши и после да се оплакваме 'защо нямаме?', така че не вярвам да ги направят.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ами хубаво е да има. Така няма да се налага да влачим всеки ден по 6 кг раници пълни с учебници.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Против.Предпочитам да си нося с мен каквото трябва.Пък и нося само по 1-2 учебника и 2-3 тетрадки,понякога и по-малко
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Мм за, обаче не и в СОУ-тата - просто няма да се задържат за дълго. В моето училище имаме шкафчета, обаче ключовете са у по-големите и засега нямаме ключове, но е яко
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Няма нищо по-удобно от шкафчетата в у-ще. Имам 2 даже - едно официално и едно неофициално, защото сме по-малко от шкафчетата и това под мен е празно. Супер удобни са, но нашите учебници са по 3-4 кг/парчето (дебели корици и 800-1200 гланцирани страници). Вкъщи си имам CD с учебника, в училище като имам час за самоподготовка си ползвам хартиената версия от шкафчето.

ПС: Шкафчетата, ако искате, може да си ги заключвате. Аз никога не съм си го локвал, но уча в такова училище, че няма сми...пък и кой ще ми открадне учебниците?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Шкафчетата са много удобно нещо докато си в училище! Нито 1 учебник не мъкнех! Слагаш си якето в шкафчето като отидеш на даскало сутринта и после си го вземеш на обяд...

Сега в университета пък не ги ползвам защото няма за какво.

В България лично не виждам как това нещо ще стане. Смятам че прекалено много американски филми някой гледат и от там се поражда идеята...

anonymous708973
    Guest
    В даскало имаме бая шкафчета и са супер голямо предимство. Дървени, заключват се с катинар, има само 8-10, които са метални и се заключват с ключ - моето е такова, наследствено е :д :д Супер удобно е, в повечето случаи едвам успявам да си затворя чантата, защото вътре освен учебници и тетрадки, имам голямо портмоне, несесер с козметика и кутия с храна. В шкафчето си държа учебниците, които не ми трябват вкъщи, готино е.

Супер фен Аватара на HolyShit
    В даскало има шкафчета,пълни с всичко,от учебници и тетрадки до облекло,спортно,официално и тн.
    Пълна глупост.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Много бих искала, понеже имаме униформа която съдържа сако, което не би могло да се сложи под яке. Вторник и сряда имаме физическо, за него си нося пък тениска, анцунг и маратонки. Е кажете как да побера всичко това в чантата ?! Сако, анцунг, тениска, маратонки и безбожно тежки учебници и речници.
    АДСКИ би било удобно!!!

Какви са тия тежки учебници и т.н. :О Само на мен ли чантата ми тежи 1 най-много 2кг. :О:О:О...понякога и по-малко.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Какви са тия тежки учебници и т.н. :О Само на мен ли чантата ми тежи 1 най-много 2кг. :О:О:О...понякога и по-малко.
    Тва щото не учиш ;д

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    На един шперц са шкафчетата.

Ние пък почти всички имаме шкафчета и не е вярно, че ги разбиват и че ги има само по американските филми! Зависи къде учиш... Иначе са много удобни. Оставям си главно дрехи за физическо и учебници, които не ми трябват вкъщи.
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

За~

Друго си е да си имаш шкафче. От личен опит знам колко е удобно да не носиш учебници, които не ти трябват! За 3 години нищо не ми е изчезнало от шкафчето. о.о
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    За.В моето училище някои класове си бяха купила,заключваха се.Когато имах класна стая (сега сме летящ клас) си оставях нещата под чина и за толкова години нищо не ми е изчезвало,беше доста практично и удобно.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Хубаво ще е да има,но мисля ,че не са нужни.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Тва щото не учиш ;д
    Не просто имаме много малко предмети,като по повечето от тях ни трябва само тетрадка :Д

ЗА, но съм много против в СОУ-тата да има.. Циганите ще ги изпотрошат .. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си