.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не искам да го приемаш като опит за заяждане, но винаги е смешно като някой започне да се обяснява как след всичките си мъки е останал безчувствен и студен и вече ще е я разбивач на сърца, я самотник завинаги. Дрънкате си ги едни. Не сте безразлични. Филмирани сте и драматизирате, и сте разглезени. Ако за 5 дена останеш да речем на улицата без храна или тежко болна, тия глупости ще ти изскочат от главата за отрицателно време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не искам да го приемаш като опит за заяждане, но винаги е смешно като някой започне да се обяснява как след всичките си мъки е останал безчувствен и студен и вече ще е я разбивач на сърца, я самотник завинаги. Дрънкате си ги едни. Не сте безразлични. Филмирани сте и драматизирате, и сте разглезени. Ако за 5 дена останеш да речем на улицата без храна или тежко болна, тия глупости ще ти изскочат от главата за отрицателно време.
    Дали си на улицата или не... изобщо не разбирам какво се опита да докажеш с т'ва изказване. Все едно ти ще се интересуваш от личните и проблеми или ще имаш време да я осъждаш, ако си а улицата за няколко дни. Тооолкова за мястото на т'ва изказване в поста....

По темата бих казала, че такива неща се случват. Не е кой знае какво и е моментно (може би). Така или иначе 99.99% от хората не заслужават по - добро отношение. Радвай се, че си справедлива в отношението си към тях. Що се отнася до потенциалните ти половинки, хм, имаше една мисъл, че ако някой не може да изтърпи най - лошото от теб, то със сигурност не заслужава да му покажеш най - доброто от себе си.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Все едно ти ще се интересуваш от личните и проблеми или ще имаш време да я осъждаш, ако си а улицата за няколко дни.
    Toва пък аз въобще не го зацепих. Какво общо имам аз с личните и проблеми и къде въобще съм казала това, което ти пишеш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си