- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Комплексари ли са блъскащите във фитнеса?
Говоря за онази част от фитнес маниаците, която найстина се вманиачава в това да натрупа голяма мускулна маса и да стане "красива" като онези от шоутата за мускули. Лично аз се отвратявам от прекалено много мускули, но да видим и вашето мнение.
Комплексари са тези, които го правят заради другите, за да се издигнат в техните очи. Важното е да го правят за себе си, те да получават удовлетворение от това, а не че няква ще каже 'лелеле, глей го тоя кви плочки/бицепси/рамене има'. Ако не се чувстваш добре в кожата си, то е ясно, че ще се опиташ да промениш нещо в себе си.![]()
Зависи от човека. Аз го правя, защото съм комплексар, но не всички са така![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Комплексари според мен са тези, които отиват само за една пролет колкото да направят релеф за лятото и после оставят. Фитнес-маниаците са си целогодишно там, независимо от сезона, за да си поддържат формата. А човек да робува на нечии предпочитания и разбирания за красиво, без това да означава нещо съществено за него, е комплексар, поне по начина както аз го разбирам.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А тея дето ходят в МОЛ-а все кифли ли са?!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива