- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май съм влюбен...
Ми направо по темата... Запознахме се преди около година и половина - две. И не мога да си я изкарам от главата... Колкото и да ми е ш**ано през деня, видя ли се с нея и... всичко става поне една идея по-розово. Има приятел доста отдавна, но я виждам, че не иска да е с него. Само се убеждава в обратното. Прекарва с мен повече време, отколкото с него. Но, дали иска да е с мен по този начин - не знам. Логично е да ме посъветвате - "Забрави я просто." , което и опитах, но от около година не мога просто да си я избия от главата... Пробвах и с друго момиче, но просто не е това което искам. Не ме влекат другите просто...
прецени шансът да ти пуснат и да те набият. ако първия е доволно голям, а вторият доволно малък - давай настоятелно, без много-много обяснения, просто опитай да я предразположиш малко и да я целунеш (:
REGGAE BOOM <3
Не се бъркай в отношенията им... и от къде си сигурен, че вече не иска да е с него? Може пък на теб така да ти се струва :P
^ Именно, може да си втълпяваш, че вече не го иска. Щом не е скъсала с него има защо...
Опитай се да се абстрахираш от желания от теб отговор и пробвай да отговориш на въпроса ми съвсем обективно - тя дава ли индикации, че те харесва по начин, различен от приятелския?
Ако не, загубена кауза е. Познавате се от прекалено много време, за да можеш да й промениш представата за теб като просто приятел. Има начин, но за тая цел трябва да си с далеч повече опит, наблюдения върху жените и самоувереност, каквито ти не притежаваш, без да се обиждаш.
Ако да... не виждам какво чакаш.
Поредния с филма "Единствена" в главата. 2 години си седиш на ушите и си въртиш опашката около нея? Стой още толкова поне
За толкова време... можехте и деца да си народите. Естествено че с малко воля ще си я избиеш от главатаи ще намериш някоя, която те иска, и ти искаш нея. Ама докато се замонавиваш за глупости... ще ти четем сълзливите постове тук.
Инче.. и да му дава индикации, мислиш ли че ще може да ги разчете правилно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Брат не я познавам ,но от личен опит ти казвам че щом е още с него има защо и ако се познавате от толкова отдавна ще иска да сте си и само приятел на който може да разчита и да споделя.А по въпроса за това с избиването от главата ще я забравиш в момента ,който най-малко очакваш.
Имам въпрос към теб, но входящата ти е пълна и не мога да ти пиша - Valdesbg
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Дими...ти беше от левите емота, нали така?
Няма как да ти го обясня по разбираем за теб начин. Не си тормози мозъчето с толкова сложни неща![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
@antifashionshit - по моята преценка двата шанса са правопропорционални...
@Meoww - не съм се бъркал няма и да го направя. А за това откъде съм сигурен - да речем, че чувам как говори за него. Не искам да използвам цитати...
@PinkPan7her - Това с многото време ми е ясно. Иначе прекарваме доста време заедно, дори повече отколкото те са заедно. Имаше период, в който близо седмица нямаха никаква комуникация, а с нея се виждам всеки ден. Друго не съм забелязал, но в интерес на истината не съм се и оглеждал кой знае колко, а ако трябва да съм напълно откровен - не съм много сигурен дали знам за какво се оглеждам.
@valdesbg - Знаеш ли вица за американския, руския и българския форум?
@severed22 - Ако наистина я познавам толкова добре, колкото си мисля, тая причина няма да продължи кой-знае колко дълго. За останалото може и да си прав...
Точно пък за valdes вица с американския,руския и българския форум изобщо не важи.
Първо:прав е,че много си губиш времето само с една,с която на всичкото отгоре нищо не става и няма изгледи да стане.Правил съм го,сега съжалявам. Прав е и за това за волята,обаче ти си се вкопчил в нея и сам се навиваш,че си безнадеждно влюбен.
Второ:Как да сме сигурни,че тя наистина няма желание да е с него,а ти не си набиваш филми?
И трето:Даже и тя да няма кой знае какво чувства,явно си има сериозна причина да стои с него от две години,а има голям шанс след толкова време ти да си и по-скоро приятел.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Eми без действия нищо няма да получиш, ако толкова мислиш, че е единствената, защо по дяволите си чакал 2 години...мноого злее.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Не се намесвай в отношенията им,гадно е.По-добре изчакай да видиш какво ще стане.Но според мен,щом си има приятел,нямаш шанс.По-скоро те възприема като приятел,в противен случай нямаше да е с него,а с теб.Замисли се,имам право.
Пич, не че нещо, ама е загубена кауза. Това излизане всеки ден, преди да ходите... Убива тръпката, кара я да си мисли, че си й в кърпа вързан.
Относно сигналите... вземи прочети нещо - книга или постовете на определени хора от форума, за да разбереш за какво става дума. Най-общо - гледа ти устните (супер изтъркано, но много вярно, хващала съм се да го правя), докосва те, засяга палави и двузначни теми и т.н.
@someonerandom в конкретния случай според мен важи, но няма да навлизам в безсмислени спорове. Относно първото ако не е тайна, защо сте тъй сигурни, че се самонавивам? Относно второто - ми не можеш да си сигурен. Както не можеш да си сигурен в нищо, което пиша тук. Относно третото - знам, че шанса да ме приема за "просто приятел" граничи със стоте процента. Питанката е възможно ли е и ако е възможно - как да се промени това.
@extreme16 ми значи да ги разделя с приятеля и и после да и се офертирам. И в същия момент тя връзва 2 и 2 и работата става... "ПЕРФЕКТНА!"
@sasha_90 С риск да се повторя не съм се месил, няма и да го направя. И рискувайки да се повторя отново, навярно си прав, но въпроса е как да я провокирам, да ме види в друга светлина.
@PinkPan7her мама като ми казваше "Чети!" не я послушах, ама теб май ще те послушам![]()
E, майка ти едва ли е имала предвид тоя тип книги, ама ... :д все пак съм трогната.