- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Искам го...искам да съм при него , да го прегръщам...да го целувам, а е толкова далеч ;( но ще направя всичко, за да го видя!
maDamn
Да им имам самочувствието.. Ехеееееееее щях да съм успяла въс всичко..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мъча се да се правя на DJ,обаче с тая скапана техника и забил комп...толкова...тъкмо си помислих че ще се успокоя малко,пък и ще направя нещо хубаво,ама...баща ми ме спря докато дърпах кабелите на компа и тръгвах към терасата с него![]()
>>DjBelev<<
Бивам. Ще си допия кафето и ще потегляме с мама за ботушки.После сядам да пиша протоколи, да решавам задачи и прочие...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
еми от сутринта се почва с глупостите. човек да стане и за пръв път от доста време да си направи закуска и да му развалят кефа изцяло - добре дошли у дома. и то за пълните глупости, както обикновено.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
В настроение да въдворявам ред О.о И сега бързам да си подредя стаята, преди да ме е напуснало![]()
махмурлука не е хубаво нещо!![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Отегчена съм от липсата на каквото и да е занимание. Освен това постоянно се притеснявам да не надебелея, защото многото стоене вкъщи никога не се е отразявало добре на фигурата ми. Стискам палци до края на седмицата финансовото ни положение да се подобри значително и смятам да си скъсам гъза от блъскане, за да изглеждам ослепително на рожденния си ден. Все още имам чувства към това малко лайно. Само ако не беше на майна си райна и не желаеше така настойчиво да скокне в гащите ми....
все едно нищо не е стнало-много ме дразнят такива хора, как може до вчера нещата да са стояли по един начин, а след време нищо общо :оо ;хх Толкова много ми липсва онооваа времее ...натъжих се..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Майка ми за 2ри път ме изнервя днеска .... но поне имам до себе си един прекрасен човек, който знае как да ме успокоиНямам търпение утре като ида в университета да си го видя и гушна
![]()
Напълняла съм само след два дни вкъщи. От утре яко глад с тренировки. Вълнувам се за следващата седмица. Очертава се да е умопомрачително тъпа.
Целия ден замина в тъпия апартамент...баси и ремонт....продължавам да се ядосвам за същите глупости и те така....
>>DjBelev<<
Болиии ме главата :X . Чудя се да уча ли, да драскам ли, кво да правя. Нещо ми лазят всички по нервите, засега още държа самообладанието, ама ... >.<
Супер сдухано ми е.. винаги става така, след като дадено събитие, което съм чакала доста дълго време и ми оставило много хубави спомени, мине. Искам пак, но няма ;[ .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
мнооого ми е добре ^^ надписът "вземи три, плати две" толкова ме зарадва, че няма накъде повече![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
искам да го видя![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мързеливо.
И се ядосвам, че не мога да си отворя буркана с туршията. :д
Пълен гъз...безсмислено ми е.
гадноооооооооо
тоя пак ми се направи
2ка по англ
перф.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Някой ако ме попита какво имам в момента на бюрото, няма да ми стигне 1 час за да му кажа.
Ваканцията ще разтребя.
Чувствам се иначе много щастлива и влюбена.
Той е страхотен, тази сутрин отново успя да ме изненада много приятно. Миналия декември също беше в такова леко шантаво настроение. Това ще ни е втората Коледа и НГ, които ще празнуваме заедно. На мен ми се случва за първи път да празнувам две години подред с 1 и същ човек. Чувствам се още по-влюбена.
И спря да се върти за миг земята..
ъъ уморена, влюбена, объркана .. абе всички признаци за лудост ..![]()
![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Имам 6 на важното контролно по химия!!!И утре ще си видя човечето!
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()