- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ...?
Инстинктивно го прави и не може да го контролира. Харесва те, много ясно. Ако можеше да го контролира, нямаше да е спрял и втренчен винаги като те гледа и щеше да предприеме някакви действия. За харесването можеш да си сигурна.
Temet Nosce
벨야카
Надявам се![]()
.................
Харесва те. Ако можеше да си контролира погледа щеше да ти се усмихва, езикът на тялото му щеше да е различен, а не спрял. Отделно щеше да разговаря с теб и да търси физически контакт и да иска да си говори за нещо с теб. Той те харесва, но тия неща не може да ги контролира, неговите очи искат да те гледат, но те гледа тъпо и нищо не прави, защото не знае как и какво трябва да направи, за да ти привлече вниманието. Харесва те, но просто си те харесва, дали ще предприеме някакви действия не се знае. Кво толкова не разбра?
Temet Nosce
벨야카
Просто не схванах, много благодаря![]()
.................
По това което описа мисля, че те харесва. Във всеки случай ако постоянно те гледа със сигурност не си му безразлична... но понякога момичетата имаме навика, когато започнем да харесваме някой, да си внушаваме, че този някой постоянно ни зяпа и т.н... убедена ли си, че гледа теб? Но все пак само от погледи нищо няма да стане. Започни да общуваш по-често с него и ще разбереш със сигурност дали изпитва нещо.
Дам обедена съм и аз виждам и хора около мен![]()
.................