.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 198

Hybrid View

ето,отново потвърждаваш предния ми пост==>''зависи от християнството'' da fuck? Аз ти говорех за християнството като цяло,че понастоящем се води религия но е започнало като секта,сладурче.Сега кои християни са прави,кои криви,това ти си го определяй,мене не ме грее за тебе кои са по-добри от другите,но ти казвам да спреш да пишеш глупости само за статистиката...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от playy Виж мнението
    ето,отново потвърждаваш предния ми пост==>''зависи от християнството'' da fuck? Аз ти говорех за християнството като цяло,че понастоящем се води религия но е започнало като секта,сладурче.Сега кои християни са прави,кои криви,това ти си го определяй,мене не ме грее за тебе кои са по-добри от другите,но ти казвам да спреш да пишеш глупости само за статистиката...
    да ти кажа имало е доста сектанство и човешки предания в това отношение, но все пак християните поне се опитват да държат Новият Завет за разлика от много други вероизповедания/религии/вероучения, така че, за съжаление там наистина имаше и е имало неправди, но дано нещата в това отношение да се избистрят, иначе лично аз не толерирам, а и по принцип не бива да се толерират, каквито и да било верчески неправди, защото най-голямото зло на света е именно човешката религия, сиреч онази, която не е единствено от истинският Господ Бог но от някакви човеци и бесовски духове.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си