.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    По принцип не е за мен, а за това човече, което пита. Пък аз винаги мога да го блокирам, ако стане жив гуугъл. А той Дейв ли се казваше, или ме е излъгал? хаха

[10/17/2007 10:03:49 PM] I L0vE SpAgHeTtI ^^ says: знаеш какво си мисля от обща култура?
    [10/17/2007 10:03:56 PM] I L0vE SpAgHeTtI ^^ says: хау куул из дет!
    [10/17/2007 10:06:32 PM] SWASTICA says: симпатиколиците и симпатолитици -това са веществата ,които потискат ефектите на възбудения симпатикус или на въведени екзогенни адреномиметици...разгранич ват се там на адреноблокери(блокират адренергичните рецептори и не позволяват на норадреналина или други симпатомиметици да осъществяват ефекта си; биват α1-, α2-, β1-, β2- адреноблокери) ,също и пресинаптични симпатолицити(вещества, които блокират синтеза и освобождаването на норадреналин)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    По принцип не е за мен, а за това човече, което пита. Пък аз винаги мога да го блокирам, ако стане жив гуугъл. А той Дейв ли се казваше, или ме е излъгал? хаха

[10/17/2007 10:03:49 PM] I L0vE SpAgHeTtI ^^ says: знаеш какво си мисля от обща култура?
    [10/17/2007 10:03:56 PM] I L0vE SpAgHeTtI ^^ says: хау куул из дет!
    [10/17/2007 10:06:32 PM] SWASTICA says: хйс дсйфхъс фйдсхф сдхрфсдх фксдф кгфсдъ дкйф кдхфгсдък х скдгфъ кдгх ксдъгх цфъсд куъйхгфрдъ ъхгуъфгдъф ъхгфсдъкг скъск ъфгд ккфъгйдг ъдъ гъдхфк гдкфъдг кбфд гъъуфгд гъскдгъфсъг съгфсдъ гфскуъгфсъку гфъсдг ъдгфък гскъдгх скдйгъуд сдгхксдъгхскух суидъхусъхкс !
    Общо взето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си