.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Cool перфектното лице

Какви продукти трябва да използвам за да изглежда лицето ми така без фондьотен,фотошоп и пудра?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Трудна задача. Или я имаш хубавата кожа, или я нямаш. Това е истината.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Лицето ми е почти такова,но на места имам леки зачервявания,по носа черни точки.

Тогава изчисти черните точки сама вкъщи на парна баня, или най-добре посети козметик. А за зачервяванията - трябва да намериш причината за тях, дали е на алергична основа или пък просто раздразнение на кожата от храна или някой продукт. И съответно да намериш подходящата серия и козметика за твоята кожа. Тук може някой да ти препоръча добър продукт, който действа добре на неговата кожа, но знаеш, различните хора имат различни типове кожи, при някой действа, при други - не.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Като за начало те съветвам да посетиш козметик, за да ти изчисти черните точки.
    За да ти е равномерен тенът на лицето, първо трябва да разбереш причината за появата на тези зачервявания, които те дразнят... Ако са от пъпки или нещо от сорта, можеш да посетиш дерматолог, който да ти почисти кожата...Но ако си ги имаш по принцип, според мен няма как да стане, особено , ако си много бяла. Аз съм доста бяла и също имам леки зачервявания по бузите, но не бих казала , че ме дразнят, по-добре че ги имам, иначе щях да съм бледа като мъртвец

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Точно такова, едва ли. Снимано е с професионална камера все пак.
    Съвършенната кожа изисква доста грижи и внимание, ползване на отбрани и добри козметични продукти, здравословно хранене и прочие.
    Помисли над въпроса от какво може да са се появили червенините по лицето ти. Алергия към храна, козметичен продукт или може би причината е някъде другаде ?
    За черните точки ти препоръчвам маска с мед или по-скоро само чист незахаросан мед, нанесен на тънък слой върху кожата, отразява се чудесно /стига да нямаш алергия към меда/ озарявя тена и премахва черните точки .

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Значи Rebirthing така ли да разбирам: Да си нанеса меда върху носа, където имам черни точки, на тънак слой, така ли? (:
    awerw

Град
    София
    Може на носа, може и на цялото лице .
    Аз не понасям миризмата на меда за това рядко правя тази процедура, но е доста ефективна и безболезнена, за разлика от почистването на лице при козметик.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Благодаря ти.
    awerw

Зачервяванията са от пъпки които ми излизат много рядко,понякога и подкожни и все остава някакъв белег или по-тъмно място или червено и от изтискване на черни точки.

Супер фен
    това за медта пробвали ли сте го?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

аз съм го пробвала в продължение на седмица ама не видях разлика

Banned Мега фен
    ^ аз съм го пробвала, но го правя по малко различен начин.. аз бях казвала в друга тема:
    мажа си лицето с мед,намокрям една хавлиена кърпа с гореща вода и я слагам на лицето.. от парите на кърпата меда се просмуква един вид и отива в кърпата,останалото го измивам с вода.. за тена не знам,но лицето ми става много мекичко и гладко

Абе, що всички сте писали каквото и аз?! 1 към 1?
    Пази моториста !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Абе, що всички сте писали каквото и аз?! 1 към 1?
    Аз явно съм си писала моя пост още преди да видя твоя .

nikoleta93 , значи трябва да търсиш причината за пъпките. За подкожни косми на лицето до сега не съм чувала, освен за пъпчици след махане на космите от горната устна. Ако е от това и ползваш лентички, по-добре потърси друг по-щадящ метод. Ако ще си махаш сама черните точки, първо си направи парна баня на лицето. Може да пробваш и лентички за черни точки, щом меда не ти помага.
    Иначе какви козметични средства ползваш от бялата и декоративната козметика ? Може би съдържат комедогенни съставки които са причина за черните точки...

И момичето след мен и тя. Може да сме тризначки.
    Пази моториста !!!

Повече от фен Аватара на Meoww
    Мнението ми с това на koshtramba е почти едно към едно... написах си поста още преди да видя втория ти комент към темата Явно мислим еднакво

Да, направо. Особено думите на
    Rebirthing : "Помисли над въпроса от какво може да са се появили червенините по лицето ти. Алергия към храна, козметичен продукт или може би причината е някъде другаде ?"
    дали не съвпадат с мойте 1 към 1?
    : "А за зачервяванията - трябва да намериш причината за тях, дали е на алергична основа или пък просто раздразнение на кожата от храна или някой продукт." Къв е шанса?! Хахах, много готино се получи.
    Пази моториста !!!

а как се прави тая пара за черните точки?

пп - сори за спама...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Еми най - лесно е, ако си вкъщи - слагаш на слабо пуснат котлон тенджерка (примерно) с вода и като започне да къкри стоиш, стоиш над парата .
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    вряла вода не, по-добре с изпарения с лайка - действа много по-добре!

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

А след като си намажа лицето с мед след колко време трябва да го измия?

По темата : Ще те разочаровам,ама лицето е блендирано с фотошоп + Има фон дьо тен,коректор,пудра и 28758468389363489634906 неща

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^15-20 минути.

аз ползвам http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA...QeVuKQM&zoom=1 много е евтин, но много ефикасен намазваш много дебел слой и чакаш да попие, така 3 дни и си готова
    ползвам и това в много критични случаи http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...v0-nxDw&zoom=1
    и след двете не трябва да се използва фдт, пудра и всякакви такива
    надявам се че съм помогнала

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    това за медта пробвали ли сте го?
    мед е от мъжки род и се казва медът, не медта
    facepalm

отиди на козметик за черните точки и на дерматолог за зачервяванията..и все пак няма как да имаш баш толкова светла нежна кожа като бебешко дупе според мен.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си