.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Сяра и спирт.

Та вчера имах час по химия... И нещо говореше госпожата за сярата ... Каза някакъв метод с две чаени лъжички сяра на прах в едно шишенце спирт, който помагал страшно срещу пъпки... било то акне или някакви други. Та се чудя дали да пробвам... Много от кремовете ми съдържат сяра, пък и уж химик ми го е казал, все трябва да разбира кое е опасно и кое не ... Нямам много проблемна кожа но имам малки пъпчици, които ми се получиха от един крем и се чудя дали това би помогнало.. Как мислите ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Със сигурност помага, но ми звучи адски агресивно, а твоя проблем явно е малък. Ако ще правиш подобни опити, не си обтривай лицето, а нанасяй внимателно с клечка за уши, на всяка отделна пъпка, иначе лицето ти ще се изсуши адски и най-вероятно ще се обели...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Да, или другия вариант, мий се със серен сапун.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен
    Сестрата на моя съученичка имаше огромен проблем с пъпките по лицето и гърба. Ползваше точно сяра и спирт и се оправи, но не помня дозировката. Действа със сигурност.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Та вчера имах час по химия... И нещо говореше госпожата за сярата ... Каза някакъв метод с две чаени лъжички сяра на прах в едно шишенце спирт, който помагал страшно срещу пъпки... било то акне или някакви други. Та се чудя дали да пробвам... Много от кремовете ми съдържат сяра, пък и уж химик ми го е казал, все трябва да разбира кое е опасно и кое не ... Нямам много проблемна кожа но имам малки пъпчици, които ми се получиха от един крем и се чудя дали това би помогнало.. Как мислите ?
    Преди 2 седмици някъде си купих крем за лице със сяра, с който се мажех всяка сутрин (и не всяка вечер), а вечер си минавах лицето със спирт, стана ужасно и се изринах ;@@@
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен Аватара на needle
    Ползвай хума.

Повече от фен
    Някой писа, че си обринал от крем със сяра.. може да е от другите съставки на крема, но все пак момичето пита за разтвор, който се приготвя- сяра на прах и спирт. Кремовете със сяра нямат силата на въпросният разтвор, най-много да ти раздразнят малко кожата.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Arrow

Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Някой писа, че си обринал от крем със сяра.. може да е от другите съставки на крема, но все пак момичето пита за разтвор, който се приготвя- сяра на прах и спирт. Кремовете със сяра нямат силата на въпросният разтвор, най-много да ти раздразнят малко кожата.
    Споделих опит.. това стана при мен от подобна комбинация. Тя сама да си реши какво да прави
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си