- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет
Има едно момиче което съм познавал и преди. Аз съм на 18 тя също. Ако това има някакво значение, познаваме се от г/д една седмица. Писахме си и аз и бях казал защо ли не сме си писали и преди, а тя ми каза че не сме се познавали, т.е. това е добре според мене, макар че съм сигурен че е знаела кой съм. Страшно мн я харесвам, обаче тъкмо скоро мислех да и кажа или така да я поканя да излезнем и отивам аз , на дискотека и разбирам че тя си има гадже, което е с 5 год по-голямо от нея, което си е нормално, но той работи в чужбина, иначе си е от града, какво ще ме посъветвате??? Да и призная чувствата си въпреки че тя си има гадже в момента, да и кажа че искам просто да излизаме и да се опознаваме като приятели, или просто да чакам да скъсат(защото мисля че тоя е някакъв мухлю а тя е мн готина, в смис мисля че е и девствена, и не мисля че ще му пусне а той, не не , не мога да казвам аз какъв е той като не го познавам...)както и да е искам съвет, от момичета, момчета, И ИСКАМ КАТО ДАВАТЕ МНЕНИЕ ДА МИ КАЗВАТЕ САМИТЕ ВИЕ НА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ, ПОЗДРАВИ.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
не искам да провалям връзката им или нещо такова, искам най-доброто за нея, ;( а мисля че това ще бъда аз а той просто иска секс ... а аз не ... в смис няма да я карам да прави нищо което не иска, даже не бих и го и намекнвал, страшно мн я харесвам нз какво ми прави, момичета др мн да, но аз обичам една ....
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Стой си около нея, опознавайте си се и ако той наистина не е за нея..ще се разделят, но недей ти да наливаш маслото. Ще те посъветвам само да си търпелив. На 17 съм. Айде успех![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И трите ти предложения са грешни.
Първо, не сте в детската градина, че да си казвате кой какво чувства. Тия работи се показват.
Второ, ако я харесваш, сам ще си вкараш автогол, като й кажеш, че искаш да сте приятели. ОГРОМНА грешка.
Трето, да седиш и да я чакаш да скъсат... малоумно е.
Излизаш и действаш, все едно няма приятел. Това е начинът да получиш своето. А всички искат това, колкото и да го отричат някои.