- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Момичета, на какви цени вървят горе/долу спиралите на МАК? За България става въпрос.
Everything changes, but beauty remains ...
или
![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Първата. Чудесна, невероятна е. Четката е...няма такава!Уникална. Прави миглите прекрасни- дълги, извити, обемни. Не спластява ИЗОБЩО. Четката е силиконова. Стои супер естествено. Невероятен резултат, любимата ми спирала, не може да съжаляваш.![]()
Как ме мотивира. Страхотна реклама и направи !![]()
Ето вижте и се информирайте за тракболите, че се излагате. Не са от 100 години назад. И сега се използват. Например в Швейцария във повечето магазини за техника има компютри с ето такива (http://www.kiosky.bg/images/Metal_ke..._BG_layout.jpg) клавиатури, където можеш да разгледаш в интернет за нещата вместо да задаваш тъпи въпросиВсъщност е много удобно. Поне на мен ми беше много интересно.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
На Лореал аз не съм я, но резултата на чуждите мигли(:Д) не е толкова добър, колкото Макс Фактора. Не стои толкова естествено... всеки си има предпочитания, де, аз тази също мислех да я пробвам, но си залоших на сигурното. А Макс Факторската в момента е намалена от 25 на 13(!!!)лв, в Дъглас я гледах. В златна опаковка е. Просто ако не сте я пробвали, сега е момента. Голяма реклама, знам, но не случайно ползвам вече май 5-та или 6-та опаковка. Изгубих им бройката.![]()
Благодаря ти много! Отдавна искам да пробвам Макс Фактора. А имаш ли снимка без и със спиралата?![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Не, нямам. Но виж в гугъл, има страшно много.
http://www.misslipgloss.nl/max-facto...e-lash-effect/
http://img.makeupalley.com/5/9/3/3/1736793.JP
Всичко зависи от техниката на нанасяне. Моите стават страшно разделени, гъсти, обемни и дълги, до колкото е възможно(къси са ми попринцип). Много...пърхащи изглеждат. Не знам как да го кажа точно, но е уникална. Четката идва по-дебела- ако си свикнала на по-тънки, може да си цапаш клепачите отначало, но се свиква. И за долните мигли става-прави ги по-черни и по-дълги, без да ги спластява. В крайна сметка си е до предпочитания- аз си падам по силиконови четки, но за мен това е СПИРАЛАТА. Не я сменям за нищо. Пробвай я, сега както казах е само 13лв.
а има ли някаква разлика между златната и лилавата?
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Еми значи, първо лилавата е уж различна от тъмносинята.
Но разликата в четките е абсолютно минимална, почти незабележима, а в резултата- никаква.
Златната е просто ...намалена на някоя от двете, не съм сигурна на коя. Но на която и да е- няма да сбъркате. Просто на намалените цветовете им са различни-преди на намалението беше розова.
Да попитам и аз .. Само не ме нападайтеДругата седмица съм на рожден ден на приятеля си и се чуда адски много какво точно да облека .. не мога да сложа нещо просто така и да се "нацапам" цялата с грим пфф .. Някакви идеи ? .. извинявам се ако въпроса ми не е за тук
![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
^ не е важно задължително да си купиш нещо ново,за рдто му.. просто облечи нещо с което той те харесва... така е най-добре.. прическа.. не знам какво ти е лицето,но ти предполагам си видяла вариантите,които ти подхождат най-добре.. а за грима,да, и аз не съм на мнение,че някое момиче трябва да е задължително с един тон грим за по-спец случаи.. по-скоро определи с какво ще ходиш (дрехите) и от там и грима.. поразгледай в ютуб - има много хубави неща.. съобрази се с това да е уж вечерен,уж да не е един тон.. не ти помогнах кой знае колко,но така на сляпо (нито снимка,нито дрехи,нито нищо) е малко трудничко
![]()
мерси много .. Снимка ,дрехи или каквото и да .. Нямам буквално никаква идея за тях![]()
It was a beautiful lie
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
^ ами нещо с което той те харесва,а и ти де.. и нещо нито много официално,нито много обикновено.. някаква туника ? с клин примерно.. или някаква по-официална блузка с панталон или дънки по теб ? .. не знам какъв ти е стила,нито какво имаш в гардероба си.. за прическа г/д измислила ли си ? т.е пусната или прибрана коса искаш ? .. ако е пусната права,къдрава.. за грима..какви са ти очите ? .. иначе ако пък изобщо не можеш да избереш фдт. не знам дали ползваш ама основа,фдт, спирала и опушен грим (не много тъмен примерно) винаги върви добре..
еми косата ми ще е пусната и права .. къдрава някак си не ми седи добре [поне аз така мисля] грима ще сложа основа,фдт,спирала и опушен грим това ,което ти споменатова съм го решила просто дрехите не знам не мога да направя избор
![]()
It was a beautiful lie
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
^ ами не знам вече за дрехите..дадох ти 1-2 предложения.. просто изкарай няколко дрешки,които не носиш много често в ежедневието.. т.е. са по-официални,но не прекалено.. и направи няколко комбинации .. + някоя фр може да ти помогне,или да направиш няколко комбинации и да ги снимаш,пост-ваш тук и ще си кажем мнението и така![]()
ще обърна повече внимание събота и неделя , ще снимам и ще кача благодаря ти много![]()
It was a beautiful lie
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
^ добре.. няма проблем![]()
Искам да питам PullMeCloser коя спирала е намалената и коя е по добре да си взема ?
http://beautycosmetic.biz/max-factor...la-p-5237.html
или
http://beautycosmetic.biz/max-factor...ld-p-6362.html
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
^ не съм нея,но мисля че първата е намалена..![]()
Златната е същата като другата! Намалената е по-евтината. Просто сега,редполагам за Коледа, са я намалили,иначе цената й си е между 23 и 28лв. Аз ще си взема също от намалената, защото е просто с 10-15лв по-евтина, а е абсолютно същата, като изключим цвета на опаковката. Иначе аз си купих скоро първата- лилавата, за около 25лв. Преди това бях с намалена-розова, за 12лв си я взех,преди това имах две тъмно сини, едната водоустойчива и май още една намалена съм си купувала, всички Фолс Лаш Ефект,всички с еднакъв страхотен резултат. Днес постигнах невероятно дълги,извити и гъсти мигли и просто съм изумена.
Имайте в предвид, момичета, че четката идва по-дебела и ако не сте свикнали, ще си цапате леко клепачите, но се чисти лесно с клечка за уши,а и много бързо ще й свикнете.
За какво се използва розовата вода?
ПС: Ами термалната?
![]()
^ ами и двете са за почистване на лицето,освежаване![]()
Т.е. нещо като тоник ли ?
^да, всъщност нещо като тоник : )
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33