- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стик против изпотяване
Какво използвате против изпотяване под мишниците и какво може да ми препоръчате? Аз използвам на сух стик Рексона алое вера,но мирише гадно,а ефектът е почти никакъв.
|
![]()
Аз използвам на Нивеа дезодоранта против изпотяване за бяло и черно и съм много доволна - това е третото, което ползвам![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
с това се мажа, но незнам дали в България го има ... с него като се намажеш не се потиш 2 седмици ... много е добро и струва около 13 евро (26лв)
http://www.google.com/imgres?q=persp...1t:429,r:2,s:0
И аз съм със сух стик на Рексона, но от онези мъничките. С него и без него все едно е :/
![]()
аз ползвам този и съм доволна .
Hostis Honori Invidia
Да 2 седмици издържа и не вярвам да запушва защото това е лекарство не мирише хубаво ами точно на лекарство, но то се слага вечер и сутринта си изплакваш подмишниците и си готова. Нито ти излизат пъпчици нито нищо. Казвам го от личен опит защото си го ползвам и съм си жива и здрава.![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Аз съм много доволна от гел-стиковете на Лейди Спиид Стик!![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Ползвам на гарниер (рол-он),не е като да не се изпотявам,но поне има силен и хубав аромат.
Гарниер .. втори път си го взимам и съм доволна от него. (ползвам стик)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на dove един и е невероятен: не оставя нито петна, нито нищо, ухае невероятно, от потенето и следа няма, ето и снимка:
![]()
аз ползвам но лятото няма мн ефекетако ходя с тъмни блузи не се забелязва
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Nivea calm&care
По принцип не се потя, така че съм доволна от това, не знам как действа на хора, които се потят много. И да, наясно съм, че всеки се поти, просто при мен не се забелязва, за щастие.. Та за рол-он-а - мирише готино, едно шишенце стига за много време. Като ми свърши, пак такова ще си купя.
http://www.google.bg/imgres?q=armani...t:429,r:11,s:0
хах аз май съм първото момче тука ;д
На Рексона малките са хубави, ама на черни дрехи май оставят петна.. не съм ги ползвала скоро
Лейди Спийд Стик ми е фаворит, ама пак на тъмни дрехи също оставя петна.
Сега съм с Нивеа - за бели и черни дрехи, НО не съм доволна, върху моите дрехи оставя петна..
Рексона мини стиковете, от големите не съм доволна. Иначе малките, определено ми вършат работа.
Използвам това и съм супер доволна,не очаквах..не оставя и петна.
![]()
На Revlon едно стикче и един рол-он на Гарниер също имам, както и дезодоранта от същата серия като рол-она в горния пост... Доста са, но просто обичам да си имам винаги по едно с мен в чантата, едно, което си използвам в къщи, едно което използвам когато ми хрумне, че искам нещо за разнообразие.И от трите, които използвам сега съм доволна м/у другото.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.