.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3345

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    BloodyDreamer, омг как смогваш с всички тези работи, не ми е ясно? Излишно натоварване според мен. (:

Аз пък съм болна и си седя вкъщи. Пропуснала съм един тест по география, ама поне ми казаха какви са въпросите, та да седна да си ги науча.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    BloodyDreamer, омг как смогваш с всички тези работи, не ми е ясно? Излишно натоварване според мен. (:

Аз пък съм болна и си седя вкъщи. Пропуснала съм един тест по география, ама поне ми казаха какви са въпросите, та да седна да си ги науча.

+++++++...Аз не мога да смогна с моите задължения, които са нищожни сравнение с твоите задължения и хобита
    : ))

Голям фен Аватара на thecreator

Wink

Леле! Ама да ви кажа имам една приятелка , която в 6 клас и бяха писали 5 и рева седмица...Както и да е ;дд
    Вчера беше супер ден!! Не е ли яко реиса да ти закъснява с 20 мин , ама на спирката да е момчето , което харевсаш и да си говорите Аххх защо на тоя комп. има само фонетика грр..Сега почвам да пиша по англ.еп в тетрадката , че г-тд ни даде 30 стр :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си