.
Отговор в тема
Страница 80 от 134 ПървиПърви ... 307076777879808182838490130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 3345
    Голям фен Аватара на thecreator
    ПЕТЪКККККК < 33333

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    BloodyDreamer, омг как смогваш с всички тези работи, не ми е ясно? Излишно натоварване според мен. (:

Аз пък съм болна и си седя вкъщи. Пропуснала съм един тест по география, ама поне ми казаха какви са въпросите, та да седна да си ги науча.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    BloodyDreamer, омг как смогваш с всички тези работи, не ми е ясно? Излишно натоварване според мен. (:

Аз пък съм болна и си седя вкъщи. Пропуснала съм един тест по география, ама поне ми казаха какви са въпросите, та да седна да си ги науча.

+++++++...Аз не мога да смогна с моите задължения, които са нищожни сравнение с твоите задължения и хобита
    : ))

Wink

Леле! Ама да ви кажа имам една приятелка , която в 6 клас и бяха писали 5 и рева седмица...Както и да е ;дд
    Вчера беше супер ден!! Не е ли яко реиса да ти закъснява с 20 мин , ама на спирката да е момчето , което харевсаш и да си говорите Аххх защо на тоя комп. има само фонетика грр..Сега почвам да пиша по англ.еп в тетрадката , че г-тд ни даде 30 стр :X

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ъ, по физика имам 3. Има само една 5-ица в целия клас, дванайсет 2-ки и всичко останало е между 3 и 4. Май няма да ги зачита, а ни е дала да правим някакъв тест вкъщи и ще смята средноаритметичното на двете оценки после.

Някой друг освен мен беше ли на коледното математическо състезание?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Съчинение разсъждение
    Странджата и Македонски - двете начала в живота на български хъш // нямам никаква идея какво трябва да пиша, а ми е много спешно. Моля, който има някакви идеи да помага!

Коледно състезание по мат? Дори не знаех , че има ;дд .. Някой да ходи на олимпиадата по математика ?
    Как са ни ги сложили класните просто : 15 т.е четвъртък - математика , понедленик 1ч англ.ез - и 2ч е математика и ни ги връщат ;дд .. Направо сме перфе ;дд ..По БЕ не знаем кога ще ни е ;сс ..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    При нас Коледното междучасие е на 18.12. Мисля да ходя на олимпиадата по математика.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Ауу темата ни се загуби на 2-ра старница ;ссс

Така днес : класно по математика .. Стискайте палици..Ще умра на геометрията гррр .. В петък моооже би , ако г-та ги е проверила ще ни връщат трансф.преразказ на "Зимна вечер" май.. За някакъв рогач и ловец и такаа .. Важна е оценката ;дд .. Разбрах , че на 22 също няма да учим (четвъртък) ляляля ;дд ще има някакво коледно тържество на у-то и дискотека (rofl) , а пък на 23 вече в класната стая ще си се съберем..
    Вчера по И.И правихме сурвачки.. И това е май ;д
    Пишете и вие , че темата съвсем ще се загуби някъде :X

^Аз ги нямам , съжелявам ;с ..
    Вчера теста по математика - леле ужас .. Но тва не беше толкова до задачите , отколкото , че д-ра седя цял час и не спря да говори .. Дъра-бъра .. цял час разхожда се , ще праща Неделчо на олимипиада , който изкара 6 сандвич и сокче , за момчетата бира амаа пълен ужааас :X:X Цял час просто :X

Някой знае ли кога излизат справочниците за кандидатстване след 7 ми клас?

Голям фен Аватара на wenii
    Днес ни върнаха класните по български .. имам 4 .. а очаквах 5 ..
    : ))

Ще си подарявате ли подаръци?
    - Да,подарявам на най-добрия ми приятел.
    Минаха ли ви класните ?
    - На мен само по бг. и не си знам още оценката.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Върнах се от Австрия.... Днеска на дскл всички бяха някви: "Йееей! Мимз е на у-ще!*party* *hug*"... Не знаех, че им липсвам толкова на мойте хора. Много мило ми стана...

А как успявам и аз не знам. Всички тва ме питат, ама не е чак толкова трудно, между другото. Просто човек се научава да се организира. Смятайте, щом вися по форуми, даже понякога се случва и да ми е скучно и да нямам какво да правя

На коледното бях, май съм трета, не съм много сигурна. Една задача не съм я решила цялата, щото по незнайни причини съм игнорирала последното изречение, а пък една друга, която попринцип е много лесна, не можах да я направя... чак като отивах на китара разбрах ква съм тъпа, че даже и листа не беше в мен като я реших!

Подаръци няма да си подаряваме, ще празнуваме на 23 следобед(директорката е позволила да минем първа смяна за деня)

А за класните:
    -- по математика ще я правим предколедно - на 23
    -- по български на 12 трябваше да правим, обаче нали ме нямаше и чак след ваканцията ^^

бтв изтървала съм две петминутки по математика и едно контролно за 20 мин по биология... по математика утре преди часовете ще ги правя, а по биология стискайте палци да не правя утре в часа, че нищо не помня
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Стискам ти палции.. а ти дане да си от Сливен?

По какво позна?
    Бледа кукла си ти,

Не беше много трудно И аз съм от Сливен .. :P

Мммм за мен е последен ден на у-ще йейййй ... Хора - Весели празници на всички тук !! Целия форум , всички .. Да си изкарате много весело ;**

аз съм болна и затова за мен ваканцята май е почнала :P

Тц тц тц... Завиждам ви! Аз утре имам класно по математика...
    nolovexxx, от кое дскл си? ;D
    Бледа кукла си ти,

ПМГ .. а тии??

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Тц тц тц... Завиждам ви! Аз утре имам класно по математика...
    nolovexxx, от кое дскл си? ;D
    Няма какво да завиждаш ... въпреки , че съм болна си ходих да правя класна

Трето съм аз ;d

nanananananana О.о тва е гадно...
    Бледа кукла си ти,

Утре сме с намалени часове и имаме тест по математика.В края на деня имаме волейболен турнир и с няколко приятелчета и една фр. си направихме отбор и ще участваме.Казва се This is sparta OOД ;д ... Весели празници на всички ви пожелавам !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си