.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    Нищо не си направила душичко.

Първа груба грешка - свалила си охлаждането на процесора. Тва нищо не е, не е от него, а от ожлаждането на захранването или трети вентилатор по кутията ако имаш. Естествено, че не е там проблема. Ако беше - отдавна нямаше да имаш компютър.

Втора груба грешка - не се смуче, а се ДУХА с прахосмукачката или ако нямаш тая функция - с вентилатор. Първо задължително на балкона излизаш, защото повярвай ми, ще вдигнеш много сериозна и плътна димна завеса, дори ако го направиш сега, след като се заблуждаваш, че си го почистила )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

Първа груба грешка - свалила си охлаждането на процесора. Тва нищо не е, не е от него, а от ожлаждането на захранването или трети вентилатор по кутията ако имаш. Естествено, че не е там проблема. Ако беше - отдавна нямаше да имаш компютър.

Втора груба грешка - не се смуче, а се ДУХА с прахосмукачката или ако нямаш тая функция - с вентилатор. Първо задължително на балкона излизаш, защото повярвай ми, ще вдигнеш много сериозна и плътна димна завеса, дори ако го направиш сега, след като се заблуждаваш, че си го почистила )
    Ама от това ми вентилаторче е, защото именно то издаваше ревящи звуци. И без него компютъра изгасваше. Т.е. като се въртеше бавно, защото си е все там де нвм...
    Захранването иначе ми е сменяно миналата година и от тогава не съм го пипала и трябва и него да го видя тея дни. И задължително да се сложи паста на процесора, че тази, която е в момента направо се е спекла и почти няма.
    Абе ще се оправим. Мога да сменям крушки, т'ва ли няма да мога. тарададамм
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Супер фен

Зле ти се отразява форума, а духането е последното, което се прави.Искам да знам и къде точно трябва да си ползваш машината, за да излезе 'много сериозна и плътна димна завеса' при чистенето.Да казваш как охлаждането на процесора нямало връзка с изключването на машината и е също една невероятно умна мисъл.
    Последно редактирано от torVPN : 12-09-2011 на 19:33 Причина: махане на нецензорните обръщения към котето

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Зле ти се отразява форума, а духането е последното, което се прави.Искам да знам и къде точно трябва да си ползваш машината, за да излезе 'много сериозна и плътна димна завеса' при чистенето.Да казваш как охлаждането на процесора нямало връзка с изключването на машината и е също една невероятно умна мисъл.
    Правил съм го 2 години на по 5 до 10 машини всяка вечер и то паралелно, да ти кажа от развалени ставаха работещи, а не обратното и целия процес го правя със затворени очи за 20 мин. Повече не ми навлиза в подробности. А за охлаждането на процесора казвам тя да не пипа там много, защото е доста фин елемент то и като цяло процесора и нищо друго/повече.

Banned Супер фен
    Правил съм го 2 години на по 5 до 10 машини всяка вечер и то паралелно, да ти кажа от развалени ставаха работещи, а не обратното и целия процес го правя със затворени очи за 20 мин. Повече не ми навлиза в подробности. А за охлаждането на процесора казвам тя да не пипа там много, защото е доста фин елемент то и като цяло процесора и нищо друго/повече.
    Благодаря за информацията, а сега смятам да открия сервиз, в който да оправям машините с прахосмукачка като теб.
    миминко, ако не беше мод щях да ти кажа тъжната истина, но сега котето ще те защити.

Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Благодаря за информацията, а сега смятам да открия сервиз, в който да оправям машините с прахосмукачка като теб.
    миминко, ако не беше мод щях да ти кажа тъжната истина, но сега котето ще те защити.
    Тор, смърдиш ли на тор, или само на лайна.
    Като едно истинско статично , вградено в компа ти.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си