.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Не съм ти чела всички мнения, но през редовете видях, че просто си предубеден. Ти си негативен, много отрицателно настроян и си като кон с капаци. Който говори с теб, явно се чувства облъчен от негативизма ти и лошата нагласа към всичко и всички, затова се цупи - а не защото казваш истината, дето, видиш ли, била неприятна. И явно толкова си се заинатил, че си прав, че не приемаш никаква друга гледна точка. Хората като те видят такъв и не желаят да спорят, понеже си знаеш свотео. Това не значи, че си прав и че всичко е такова, каквото ти мислиш, че е.

Знай, че само глупецът си мисли, че е наясно как стоят нещата. Мъдрецът Сократ е казал: "Аз знам, че нищо не знам" и е бил много прав. Не бъди ограничен, знам, че страдаш, но това не значи да си затваряш очите за хубавото в живота, в любовта и жените, и да тъпчеш на едно място. и просто си се заинатил да гледаш в една гледна точка - "Любовта не съществува, жените са тъпи". Ами да, страдаш, кофти ти е, но имай сили да повярваш, че не си прав. Наистина не си нправ. Нещата не са само черни, нито само бели. Всичко е субективно, всичко има нюанси, има красива любов, има и тъжна такава, има прекрасни момичета, има и такива, които не са толкова прекрасни.

А колкото до момичето - откога това, че някой не те харесва, значи, че те е предал? Просто чувствата са й изчезнали - а и 7 месеца не са малко. Разбирам, че страдаш, но виж, ако обичаш някого - пусни го на свобода. Още повече щом не е щастлив с теб. Какво? Да беше останала с теб и да се преструва, че те обича, само да те лъже? Още по-грозно е.

Съчувствам ти, и аз по много време си изживявам нещата, но не си прав да мислиш толкова полярно, крайно, отрицателно. Има любов, има прекрасни момичета, има жени, които страдат много, защото мъже са ги наранили.. Детинско е да твърдиш колко са лоши жените и как винаги са неориентирани, предателки и пр.
    На теб ако ти се случи така, ще ти е приятно ли да те линчуват? Всеки търси своето щастие. Онази твоята е искала да п отърси своето. Не й се сърди - все някога ще срещнеш тази, която няма да те изостави до края. Ама не е сигурно дали ти тогава няма да я оставиш Няма вечни неща, ти самият може да не си готов за истинската любов, ако я срещнеш.
    Това за негативното не знам докъде си права, че не съм прав за всичко е ясно.. негативизъм да на хората не им изнася да слушат гадната истина и я отбягват ФАКТ! Не ме харесва.. Окей само ми обясни това.. момиче което 7 месеца ме търси почти всеки ден.. е не само тя мен, но в повечето случаи, момиче които ме запознава с техните с които сме ходили къде ли не, което ми обяснява как не може да си представи какво ще прави без мен ( говоря лично с нейни думи ) изведнъж спира да ме харесва.. е стига бе.. явно е от друга планета : ) . А относно негативизма и позитивизма.. знаеш ли какво съм забелязал .. негативните хора в повечето време говорят с ФАКТИ самата истина.. позитивните гледат на повечето неща с усмивка и си мълчат.. така че може би така е по добре. Може да отнасям много критики.. може да не съм прав винаги, но никога не си мълча, никога не се крия, никога не се предавам.

Нета ми е ужасен и за това мога на места да пропускам някои букви.. а и се извинявам за мненията ми че са така едно след друго, но ако ги пиша на едно ми зарежда 2 часа.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 12-09-2011 на 19:15 Причина: doublepost

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    никога не си мълча, никога не се крия, никога не се предавам.
    Докажи го тогава! Защото дотук звучиш пораженчески.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Докажи го тогава! Защото дотук звучиш пораженчески.
    Да го докажа и какво предалагаш.. по какъв начин според теб ? Защото може аз да имам едно впредвид а ти друго .. не мисли че ще съм толкова глупав да се оставя пак някоя мърла да ме прецака по същия начин : ) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си