.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

И ако ще се почувстваш по-добре, аз не съм оптимистка, по-скоро съм песимистка, и все пак с усмивка приемам факта, че не всичко в тоя свят е лошо, че има любов, има прекрасни хора, има красиви човешки чувства
    Просто това е по-реално, отколкото да си само оптимист или само песимист.
    Така че песимистите не говорят с факти, защото мислят само най-лошото, а не вземат предвид фактите. А фактите не са че всичко свързано с любовта е лошо, черно, болезнено и пр.

Що ли се хабя да обяснявам?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    И ако ще се почувстваш по-добре, аз не съм оптимистка, по-скоро съм песимистка, и все пак с усмивка приемам факта, че не всичко в тоя свят е лошо, че има любов, има прекрасни хора, има красиви човешки чувства
    Просто това е по-реално, отколкото да си само оптимист или само песимист.
    Така че песимистите не говорят с факти, защото мислят само най-лошото, а не вземат предвид фактите. А фактите не са че всичко свързано с любовта е лошо, черно, болезнено и пр.

Що ли се хабя да обяснявам?
    Песимистите не говорят с факти или само така си мислиш : ) може да не ме слагаш под общ знаменател, както беше казал някой по горе .

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Продължавай в същият дух и освен чукане с някоя заблудена, която обича да се държат гадно с нея друго няма да получиш.Била те зарязала. Ами може би пък е трябвало и малко повече да се постараеш,защото по това,което на места пишеш за търсенето ми напомня някои други истории и си мисля че си я взел за даденост, а пък другият явно не е.Други ти били пълнеж и си ги зарязвал. Ами ако те пък са те обичали? Какво предаване какви пет лева? Вие да не сте били женени? Да не сте имали деца? И аз да бях жена и аз щях да те зарежа заради подобно мислене, от което лъха само негативизъм, който видиш ли бил самата истина. Ти си си бил винаги така настроен само може сега да го показваш по явно. И повярвай ми аз съм човек, на който съдбата е дала пълното право да твърди че любовта НЕ съществува. Причини много, които не желая да споделя,защото много хора тук ще ме погледнат с много по-лоши очи. Не че би трябвало да ми пука де, но не обичам подигравките и съжалението където и да било. Но аз с две вдигнати ръце и пълно гърло твърдя че ЛЮБОВТА НЕСЪМНЕНО СТЩЕСТВУВА.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

''И аз да бях жена и аз щях да те зарежа заради подобно мислене''

Подобно мислене, което може би ако случайно се замислиш не идва от самосебе си, което може би е провокирано, но няма да споря по 20 различни теми.
    Последно редактирано от headhunters : 12-10-2011 на 11:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си