- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата...?
Момичета, колко връзки сте имали досега?
Имала съм 3 връзки, в момента - четвърта, много различни, в различен период от време. За всяка смятам, че е сериозна, с несериозни неща/хора не се занимавам.
А в колко от тях сте направили първата крачка и каква е била тя?
Първата крачка винаги е била съвместно усилие. Приемам го като игра на шах - всеки има своя ход. Точно защото винаги съм правила своя по най-подходящото време и начин, не съм имала тръпка, която да не е прераснала в нещо повече. Искам нещо и работя за него, не чакам някой да се сети.
В шести клас беше писмо :д Следващият път нямаше особена крачка, излязохме на кафе, хареса ми, целунахме се, тръгнахме и бяхме заедно над година. При следващия случай нещата станаха страшно постепенно, исках едно, после не ми стигна само то и след като започнахме да се държим точно като двойка, ми се наложи да призная, че сме :Д В сегашния случай приятелят ми ми показа точно и ясно какво иска, реших, че не ми достига смелост и прекъснахме контакт за седмица, която ми беше пределно достатъчно време да установя, че просто не мога да пренебрегна усещанията, които ми създаваше присъствието му и че ще ми изядат главата, ако не пробвам с него. Потърсих го, не знам това доколко се брои за първа крачка, след като той беше направил много първи крачки преди това.
Бихте ли поели иниациативата за образуването на една връзка ако има условия, които пречат на момчето-нерешителност, страх, срам, пари, растояние и т.н. неща от тоя тип?
С нерешителни и страхливи индивиди от мъжки пол не се занимавам, дразнят ме, изнервят ме, не ме привличат изобщо. Ако не виждам (достатъчно) интерес, не бих си направила труда. Разстояние... не съм фенка на връзки от разстояние и не разбирам как ситуация, в която единият е в България, другият - в Америка, се наричат връзки. Казвала съм си, че няма как да стане, ако човекът не е от моя град. Е, стана. Той е от Пловдив, учи в София, връща се уикенда. Шанс. Не мисля, че това ни пречи по някакъв начин.
Има ли значение от това колко харесвате или сте влюбени в някой за да направите вие първата крачка или ако той не я направи просто никога няма да получи вашето признание че имате чувства към него?
Когато си харесам някой, обикновено е толкова всепоглъщащо, че не мога да го пренебрегна, съпътващите фактори нямат значение.
Стабилно дразнещо е, особено след като аз съм от тия, дето просто не могат да не правят нищо и обикновено съм супер дейна.
Момичета, колко връзки сте имали досега?
В момента във втора.
А в колко от тях сте направили първата крачка и каква е била тя?
и в двете и двамата сме правили правилно ходовете си.
Смятате ли че да я направите това е "смъртен грях"?
по принцип не.
Бихте ли поели иниациативата за образуването на една връзка ако има условия, които пречат на момчето-нерешителност, страх, срам, пари, растояние и т.н. неща от тоя тип?
реших се на връзка от разстояние, която просъществува 2 години и половина. втори път не се хващам. иначе освен това бих се позамислила, но предполагам, че ако много си падам по момчето ще се реша със сигурност.
Има ли значение от това колко харесвате или сте влюбени в някой за да направите вие първата крачка или ако той не я направи просто никога няма да получи вашето признание че имате чувства към него?
ако не показва ама съвсем никакъв интерес не бих я направила. в смисъл срам, срам, ама аз не съм гадател. ако покаже поне малко заинтересованост - да,бих я направила.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."