- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА или ПРОТИВ силикона и всякакви други козметични операции?
Еми ето точно.. тези медии и комплекси ви карат да си мислите така... То хубаво, че се стремим към перфекционизъм, но трябва да приемаме и факта, че има и по-красиви от нас. Една корекция на гърди не би ви направила по-красиви. Само глупаците разсъждават по този начин. Нищо лично към вас, но според мен изобщо не сте прави. Нещо имплантирано в тялото... чуждо тяло НЕ!
За!! Не вижадм лошо, всеки прави каквото иска.. лошо е тогава, когато хората се подиграват с тялото си. ;хх
Иначе друг е въпроса, че не ме кефят мацки с напомпени цици.. а пък за големите джуки... ОЛЕ НЕ! Ужас!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз съм за силикона, въпреки че на мен не ми е нужен. Няма нищи лошо да се поправи това, което не си харесваш.
А по-добре ли е цял живот да живееш с комплекси и да си комплексирана личност?! Психически смазва просто.. Освен това то и като дъвчеш дъвка си е чуждо тяло в устата,обиците също са чуждо тяло, лака за нокти също, татуировките ама.. Дай да бъдем естествени всички- да не си мием зъбите, да си ходим с кривите зъби, пъпките , кривите носове и малките цици, така ли?
Иначе една корекция на гърди няма как да направи някого по-красив, само ще му направи бюста по-голям и евентуално по-хубав.
Последно редактирано от teddybearMV : 12-10-2011 на 17:08