- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кво стана тука е
ЛАТИНИЦА !
Мачок айде покажи една снимчица.. не е честно тка...
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Точно снощи разглеждахме едни снимка от една мод среща. :Д
Баси ужаса е тука, верно.Вчера направих тема да питам за 1 песен, никой даже не ме напсува.Накъде отива кофата не знам.
Първоначално написано от eliyiy
Къде изчезнаха всички, защо вече не се пише така както преди.Баси.
нврм
поздрав с 2 Pac - 3 messages че ме мързи са и линкове да търса
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Говорих с много хора, които напуснаха - при повечето, проблема е от новия дизайн на сайта, при останалите - намалената активност. Пуснах тема - миминко каза, че не смятат да връщат стария сайт, никой друг не писа, явно са съгласни с нея.
Все пак може да се оправят някои от сериозните проблеми, като например неясните и грозни иконки отстрани на менюто, също така липсата на емитиконки и кодове, както и това, че вече горе няма бутон за пускане на Нова Тема, което обърква някои хора. А и подписа не може да се сменя, мислят да оправят и това. Но няма промяна вече 2 седмици, дано когато въведат подобренията, хората да не са забравили съвсем за форума.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Един мъдър човек е казал че за всичко се иска търпение и аз просто ще му открадна афоризма .
Доколкото напускането им, не мисля че е само заради новия дизайн, предполагам че просто потребителите са били готови да отделят повече време извън сайта, а промяната тук се е явила като фактор за прекратяване на 2/3-ти от часовете прекарани пред компа.
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Не, не, не, това не е Кофата просто и като цяло - много е намаляла активността. И на мен не ми харесват някои неща в новия дизайн и предишния беше като че ли по-удобен и разбираем, но ако се пише няма да има проблем.