.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Супер фен Аватара на someonerandom
    Първо:Средата ти е такава,аз съм се оглеждал доста и виждам,че не е така.
    Второ:Ключов израз-до 20 години.Нали знаеш,че след 20 години остава още доста живот?
    И трето:Смисъла е,че няма как абсолютно всеки път да се получи,затова целта ти е да намериш тази,с което ще се получи.Всеки влиза в сериозна връзка с надеждата,че ще е нещо по-специално.Казвам сериозна връзка,не забежка за няколко дни/вечери.Точно това е и смисъла на тези обещания-момичето се надява да стане нещо,дори може би вярва,че ще стане.Не е виновна тя,че чувствата и са изстинали.И ти не си.Не сте били един за друг,случва се.
    По-малко усилия се изискват,вярно е-ако не те гризе съвестта.Това,че теб са те използвали,не значи да си го изкарваш на другите.МИслиш като първокласник...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Първо:Средата ти е такава,аз съм се оглеждал доста и виждам,че не е така.
    Второ:Ключов израз-до 20 години.Нали знаеш,че след 20 години остава още доста живот?
    И трето:Смисъла е,че няма как абсолютно всеки път да се получи,затова целта ти е да намериш тази,с което ще се получи.Всеки влиза в сериозна връзка с надеждата,че ще е нещо по-специално.Казвам сериозна връзка,не забежка за няколко дни/вечери.Точно това е и смисъла на тези обещания-момичето се надява да стане нещо,дори може би вярва,че ще стане.Не е виновна тя,че чувствата и са изстинали.И ти не си.Не сте били един за друг,случва се.
    По-малко усилия се изискват,вярно е-ако не те гризе съвестта.Това,че теб са те използвали,не значи да си го изкарваш на другите.МИслиш като първокласник...
    E ако ще да мисля както в яслата то си е за мен : ) така че тоя смешен въпрос го остави настрана. Оглеждал си се.. ти сериозни ли не вярваш че в момента повечето момичета на възраст под 20 са такива каквито ти ги описах.. е дори да не вярваш твой проблем : ) . А това че не е виновна тя окей , ясно че едва ли нарочно го е направил , но не знам каква е тая простотия .. зарязваш някого и на другия ден хоп с нов , или ще кажеш и че това е много логично ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си