- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спермата в козметичните продукти?
Темата не е ебавка.
Искам да ви попитам - как мислите, дали трябва да се добавя? Казват, че има много полезни действия.
Моля само за добре аргументиране коментари и без тесногръди мнения от рода на ииууууубляяяк и .т.н.
о.О Сериозно? Очакваш ли адекватно мнение по този въпрос.. о.О
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Всъщност, спермата е много полезна за кожата, заздравява пъпките и т. н. Това са естествени продукти, обработената урина е полезна за косата и други органи, а кърмата - за очите.
Предпочитам козметиката си без наличие на каквато и да било човешка течност вътре.
Предпочитам козметиката си без наличие на каквато и да било човешка течност вътре. Изключение прави човешката пот.![]()
На мен ми е чудно как ще си я набавят в индустриални количества.
Ще направят кошчета за използвани презервативи в Студентски ..
Няма ли да я заключат тази тема ?
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ще умра от смях егати коментарите не че темата сама по себеси беше обещаваща но коментарите пръскат
Ти да не се бъзикаш с ония теми в които има препоръки да си мажем главите с боб чорба и миналогодишни компоти![]()
Не знам, дали тук някой ще вземе темата на сериозно. Но все пак аз бих предпочела козметика без такива екстри в нея. Като цяло не мислите ли, че на опаковките щеше да пише за някакъв процент съдържащ се в продуктите? Или пък не се споменава, защото няма да има копувачи??Не знам това нещо къде е четено за спермата, но може пък да има специална козметика, която да се занимава с това, неизвестна за нас.
Аз съм чувала, че се използва в много кремове. И да, полезна е.
Не знам кви са тия изцепки тука, все едно като правите секс карате приятелите ви да свършват в салфетка. А да не говорим, че в раздел секс като стане въпрос за гълтане "ей такива" усти отваряте...
Първоначално написано от antifashionshit
Всеки да слага каквото си иска. Аз не бих![]()
не знам.. и според мен има в козметичните продукти,защото както казаха е полезна,а и не се правете на гнусливи.. това е съвсем нормално нещо + че се произвежда в тялото на човека и едва ли някоя от вас го мисли за твърде гнусливо.. държите се като в детската градина.. някой каже ''цици'' и всички се смеят,та и вашата такава,само че ви е гнус.. не ви е гнус да правите какви ли не неща,а тука за едната сперма се правите на нз. какво.. едва ли не никога няма да пипнете такова нещо,но все тая..