.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Стига сте го обиждали така, де, момчето си е много хубаво. Не знам какво е показало българското население по отношение музикалния си вкус, ама сме много, много злобна нацийка.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Стига сте го обиждали така, де, момчето си е много хубаво. Не знам какво е показало българското население по отношение музикалния си вкус, ама сме много, много злобна нацийка.
    Хубаво си е, ама много надуто ми се струва, пък и тая упоритост да вади мъжки глас хич не му подхождаше

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Тоя пикльо дори не трябваше да присъства в тоя формат. Имаше много по-добри от него.
    Окей, пуснаха го. Маската на скромността, която беше сложил не може по никакъв начин да ме залъже. И защо да съм злобна? Защото ме е яд, че не спечели Александра ли? Едно прекрасно момиче, един завършен талант, който е бил подценяван толкова дълги години. Айде моля ти се. И ако трябва да сме честни Богомил в старанието си да се прави на супер мощната звезда, доста пъти се осра... и се чуваше при това. Завършен талант бил, нам какъв си... Аре бе... точно..
    Как могат да кажат за 15-годишно момче, че е завършено, при положение, че гласът му е още в процес на мутация. Айде .. достатъчно се посмях на изказванията на журито.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си