.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1950

Hybrid View

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да, розовата вода тонизира . Тя е 3в1, почиства, тонизира, овлажнява.
    А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?

Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Кои храни са богати на витамин Б ?
    Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..

ПС: От 2 дни една черна точка става пъпка и се опитва да избие и е адски болезнено. Някакви идеи с какво да я намажа,например?
    Последно редактирано от millmii : 12-11-2011 на 19:43
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т

ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от chizuru Виж мнението
    Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т

ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД
    Ще ти мине,сложи си крем Здраве...след като използва лентичката намаза ли си нещо?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Ще ти мине,сложи си крем Здраве...след като използва лентичката намаза ли си нещо?
    Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Момичета, имам домашно по география ( на английски, разбира се) да направя презентация .. Трябва да се представим в представител на туристическа агенция и да разкажем за място в Европа и защо трябва да се отиде там .. ИИИ само ако го убедим(господина ни), че трябва да отиде ще имаме хубава оценка (цялото е за поправяне на оценки..),, Ох, отнесох се.. както и да е. Идеята ми беше кое според вас е най - красивото място или град в Европа ? Аз си мислех за Женева или пък Сицилия .. други идеи?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от chizuru Виж мнението
    Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря!
    Е трябвало е да сложиш някакво кремче още тогава,може би е нямало да ти излязат пъпчици

Бууубка-основа на Орифлейм Джордани
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?

Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..
    Не, не я отмивай, няма да има никакъв ефект ако я отмиеш.

Храни богати на витамин Б ще ти напиша малко по-късно, защото отнема време, а сега малко не ми се занимава .

Цитирай Първоначално написано от kinder Виж мнението
    Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване. Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам.
    Пробвай с Bioderma Sebium Gel Moussant, ежедневно сутрин и вечер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си