- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?
Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..
ПС: От 2 дни една черна точка става пъпка и се опитва да избие и е адски болезнено. Някакви идеи с какво да я намажа,например?
Последно редактирано от millmii : 12-11-2011 на 19:43
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т
ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД
Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря!![]()
Момичета, имам домашно по география ( на английски, разбира се) да направя презентация .. Трябва да се представим в представител на туристическа агенция и да разкажем за място в Европа и защо трябва да се отиде там .. ИИИ само ако го убедим(господина ни), че трябва да отиде ще имаме хубава оценка (цялото е за поправяне на оценки..),, Ох, отнесох се.. както и да е. Идеята ми беше кое според вас е най - красивото място или град в Европа ? Аз си мислех за Женева или пък Сицилия .. други идеи?
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!