- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за ФВС
В момента съм 9 клас и по физическо ще завърша с 3 сигурно. Вторият срок няма да е по-различно.
Ако от другата година се освободя, тази оценка от 9 клас ще се впише ли в дипломата за средно образование или ще пише освободен?
Би трябвало да се впише. Стегни се. ФВС ! Не те карат да пишеш ЛИС и да решавам sin,cos,tg,cotg нали?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Абе много са ми чудни хора, дето имат тройки по физическо. Оо Кво толкова не правите? Или просто не влизате в часа?
Кара ни да разгряваме. Аз не знам терминология и такива глупости и имам двойки на това, но на другите неща съм 5 и 6. Но който не може да разгрява класа му пишат с две единици по-малко за срока.
Аз съм 12кл аз сиг ще имам 3, щото рядко влизам в час или пък като вляза седя на пейката или в съблекалнята си гооворим там с тия то нашия клас и стряяяшно ме мързи да прая квото и да било камоли да почна да играя тенис или волейбол-мързел съм и никога няма да вляза да играя нещо по ФВС, и миналите години нищо не прайх, само нормативите и имам 4 за год пък и ся да имам 3 хич не ми пука, то и без тва само 5 човека играят, другите 5 ги гледат и останалите ги няма никви в час-господина се ни вика който не прай нищо в час ще има 3-ка и ний са хилим щото хич не ни пука, дори иска и облекло да носим-тва го прайх до 4ти-5ти клас
То не че и мен не ме мързи, ама вас като ви гледам много много ви мързи.
Според мен това е тъп начин да имаш 3....
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз имам конкретен въпрос дали ще се впише в дипломата след 12 клас? Все пак ако съм освободен 3 години няма да се вписва от 9 клас оценката, пък и без това имам проблеми с краката. Въпроса ми е дали ще се зачита от 9 клас, ако другите 3 години съм освободен?
Зачита се!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм влизал от много време, но когато трябва да се направи било то норматив или изпитване( да странно звучи ) влизаш в часа, стягаш се и го правиш. Подобно за разгрявката - при нас е от крака нагоре и измисляш упражнения( или използваш посочените от учителя/студента етк. )
...и да почти сигурен съм, че се зачита. Но няма смисъл при положение, че имаш 5ци и 6ци по всичко останало да гледаш 3/4 по ФВС. Дигни я поне до 5...
Последно редактирано от RedLabel : 12-13-2011 на 16:29
При нас е достатъчно да влизаш в часа с анцуг и да играеш - може просто да стреляш в някой кош и имаш 5 и 6. Такива нормативи, изпитвания - няма!![]()
Еми сигурно ще ти се зачита оценката така или иначе, след като не си бил извинен тази година. И в крайна сметка ще ти се впише една тройка за ФВС, освен ако не решиш да я поправяш в 12 клас. Говори с някой преподавател, който е наясно с кандидатстването.
То нали е средно аритметично през годините? А и в дипломата се смята средно аритметично по всички предмети, за да стане среден успех, който е важен.