- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много са ми смешни момчетата
които са добавили във фейсбук майките си, и за да се правят на големите мъже си качват снимки на женски задници и цици, и пишат постоянно на женичките да се осукват около тяха майката вече се радва че внуци ще има и че синчето и има мераци да топне чушлето
мерси за вниманието
ти на мъжете ли пишеш да се усукват около теб...
Наси, добави и ти майка си. Тамън ще види какви нагони имаш.
само ми е странно, защо пишеш "осуква"
Наси, майка ти значи е много стара! След като няма фейсбук, значи е назад с технологиите![]()
не е стара ама не знае как се пуска компютъра![]()
Kaкто и да е. Жива и здрава да е майка ти. Иначе си много прав за психологията на този тип синчета и майки.![]()
Не знам за Майка му, но баща му поне от 20 години се бие по главата и се чуди как го е родил![]()
И какво му е ненормалното майка ти да има фейсбук?!Дядовците също имат. Дори ги посочват за такива. омг
В кой век живеете?! Това са пълни глупости.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не е ненормално да имат фейсбук, а любимите им хомосексуални момчета да правят всичко възможно, за да им хвърлят прах в очите![]()
Без него би ли се родил. Макар не тои да те е изкарал на бял свят, все пак е помогнал да те родят.
Не се прави на чалнат, знаеш какво имах впредвид.
Във фб имам две момичета на 12.
1. Първото си слага статус: Утре ще ходим след училище в 9 на кино. И майка й отдолу: "Не си познала. Само да се прибереш вкъщи и ще си поговорим"
2. Дееба тъпия ден. И нейната майка отдолу: "Аз колко пъти да ти казвам да не псуваш. Няма да ходиш на ледената пързалка една седмица"