.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

НАПРАВИХ ГРЕШКА, ЧЕ ГИ ПОЧНАХ, НО ИСКАМ ДА СПРА!!!! ПОМОЩ!!!!

Здравейте.. аз имам следния проблем...значи.. пуша от близо ... 7 месеца катоо пуша по 2-3 цигари на ден, но моля ви не ме нападайте.. пуша, поради сериозни семейни проблеми... какво ли не стана в моето семейство.. ии не намирах начин да се успокоя.. постоянно плачех и започнах с цигарите понеже поне ме успокояват, но идва проблема... искам да започна да спортувам.., ноо не искам да пуша... ЩЕ СПРА ЦИГАРИТЕ!!!! Няма да е много трудно за мен : )) Писна ми да намирам решението на проблемите си в цигарите... просто ще ги спра, ноо въпросът ми е малко глупав, но дано получа отговор на малоумния си въпрос и да бъде заключена темата.. хм.. дали ако започна да спортувам ще си възвърна всичко, което съм повредила със цигарите, тоест.. ще мога ли да спортувам без да се изморявам бързо или поне дали ще се възтановя бързо... моля ви.. отговорете ми.. знам, че е глупаво, но отговор не намирам.. дайте ми и някой друг съвет за след това... Благодаря Ви! : )))

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не мисля, че може да се отговори с категоричност по този въпрос. Ако до сега не си спортувала нормално е отначало да се задъхваш и изморяваш по-лесно, с времето мисля, че това ще премине.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз пуша от 2 години и нещо и си спортувам нормално, а пуша по половин - една кутия на ден ... Ако спреш цигарите и спортуваш редовно организма ти просто свиква... а и ти за 7 месеца с по 2-3 цигари на ден едва ли си си нанесла кой знае какви поражения.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    ^ съгласна съм.. пък и не си закоравял пушач да пушеш по 1-2 кутии на ден. Щом са по 2-3 цигари не мисля, че ще ти е много трудно да ги откажеш. Със или без цигари за мен лично е едно и също (относно изморяването). Успех

Прецени кога най-много ти се допушва (дали още със ставането, дали като седнеш на кафе, като си на купон и др.) и си намери друго занимание в тези случаи, така че ръцете ти да си играят с нещо и устата ти да е заета. Все пак пушенето е навик. Та... като ти се допуши, брой до 3 мин., толкова трае желанието да запалиш. Като ти се пропуши пак, изчакваш отново 3 мин.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Супер фен
    Ами това, че са 2-3 цигари на ден няма кой знае как да те затруднява да спортуваш, но ако си избрал футбол или баскетбол в началото малко ще се задъхваш докато организмът ти се изчисти.
    А ти момче или момиче си?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от titkos Виж мнението
    ... като ти се допуши, брой до 3 мин., толкова трае желанието да запалиш. Като ти се пропуши пак, изчакваш отново 3 мин.
    Глупости
    Шофирай разумно - стигни жив!

От автора: МОМИЧЕ СЪМ! И мисля да се занимавам с волейбол и бягане, но ако не се получи с волейбола ще се занимавам с фитнес и бягане : ))

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ако спортуваш и пушиш умираш
    n00bs

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ако спреш цигарите и спортуваш ще се възстановиш, но не очаквай да е бързо...
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Град
    pazardjik
    Много лесно се спират , стига да можеш да се контролираш , аз пушех на периоди , ама ся ги спрях , нещо ми омразнаха ,тва стана след няколко пушения на трева (ама тва е друг въпрос) , иначе аз преди си давах парите само за цигари , и в един момент осъзнах , че пушенето е много тапо и вреди на здравето , такаче казваш си че няма да пушиш и тва си е , а иначе може да се успокояваш със музика ( както правят всички)

има различни методи в интернет, но ако нямаш воля нищо няма да ти помогне

темата за този раздел ли е ?
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Град
    pazardjik
    еми не е за този радел ама ако момичето е боли отчаяно и е гледала да потърси по бързо помощ и сигорно не е обърнала внимание на радела , иначе админите , би трябвало да се заемат с това и да преместят темата в правилния раздел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си