.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

http://en.wikipedia.org/wiki/OCD

А знаете ли, че разсеяността също е психичесто разстройство, при това сериозно? Въпреки че е много често срещано (особено по форуми - тук сигурно половината са разсеяни, както и мнозинството от писалите в тази тема), оказва силно негативно влияние на академичния успех. Интересувам се от две разстройства, но няма смисъл да ви питам дали ги имате, защото надали някой ще си признае.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението

А знаете ли, че разсеяността също е психичесто разстройство, при това сериозно? Въпреки че е много често срещано (особено по форуми - тук сигурно половината са разсеяни, както и мнозинството от писалите в тази тема), оказва силно негативно влияние на академичния успех. Интересувам се от две разстройства, но няма смисъл да ви питам дали ги имате, защото надали някой ще си признае.
    На теб двойки от животни много ти харесват и дано само така си остане.Зоофилията дори и да не е подсъдна е доста гнусна.

Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    На теб двойки от животни много ти харесват и дано само така си остане.Зоофилията дори и да не е подсъдна е доста гнусна.
    О, пропуснах да ти поставя и на теб диагноза.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Asperger_Syndrome

Това е причината, поради която не ти върви с момичетата. Не е само това, че си нисък.

Banned Супер фен
    О, пропуснах да ти поставя и на теб диагноза.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Asperger_Syndrome

Това е причината, поради която не ти върви с момичетата. Не е само това, че си нисък.
    Трябва да си баскетболист над 2м, за да смяташ мен за нисък.

Аз cъм диагноcтициран от лицензиран (за разлика от теб) пcихолог c това... Вcъщноcт cе забелязва много трудно от околните...лошо е ако придобиеш манията да пазиш вcичко в тайна...........

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Аз cъм диагноcтициран от лицензиран (за разлика от теб) пcихолог c това... Вcъщноcт cе забелязва много трудно от околните...лошо е ако придобиеш манията да пазиш вcичко в тайна...........
    Не е трудно, ако знаеш за какви неща да гледаш (често се показва с дадени движения). Даже е сравнително лесно ако е в силна степен, докато например за ADHD трябва да тестваш импулсивността на човека по някакъв начин, ама пак не е гаранция, има и други неща, които също са несигурни. Биполярното разстройство пък много трудно може да се определи ако не се срещаш често с човека. Разстройствата от типа на аутизма пък са сравнително лесни, но мисълта ми беше, че обсесивно-компулсивното е сравнително лесно, в сравнение с останалите.
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    StringTheoryPracticist
    На мен каква ми е диагнозата? Обичам когато поглеждам към някой ъгъл да го раздвоявам със очите си докато не усетя спокойствие,същото се отнася и за стрелката на мишката.Обичам да намигвам с лявото око (не е тик или навик,просто когато се сетя го правя и то не на човек) също така понякога треперя интензивно. I dare you.
    Звучи като обсесивно-компулсивно разстройство. Правиш ли от нещата, които правят другите в темата? Пипаш ли бравата (или ключа на лампата или каквото и да е) без причина? Като четеш страницата, нагласяш ли скролбара по някакъв специален начин, защото така ти харесва повече? Често ли ти се случва да се притесняваш, че си забравил нещо, например че не си заключил вратата - ако да, отиваш ли да проверяваш - ако да - после струва ли ти се, че може да не си проверил както трябва и връщаш ли се да провериш пак, за да си сигурен (и после пак, така няколко пъти)?

Ако отговора е "да" на който и да е от въпросите, значи е OCD. Колкото повече отговора "да" има, толкова по-силна е степента, последното беше за особено гадни форми. В противен случай не съм сигурен какво е, може да е Asperger Syndrome, там също има някакви ритуали.
    Цитирай Първоначално написано от Monsterchy Виж мнението
    Obsessive-compulsive disorder

edit: damn you string theorist
    Хахаха, те почти всички неща изписани в темата са от OCD. Миенето на ръцете е най-стереотипното, но в някои по-леки степени го няма.

Някой може ли да познае защо толкова много хора от форума показват признаци на OCD? Ще подскажа: в тази тема писаха само за OCD, а не за други разстройства, защото другите или не звучат като разстройство (разсеяност, рязка промяна на настроението без причина - кой свързва тези с разстройство? второто по-често си го обясняват с хормони), или са неща, за които ги е срам да си признаят (например социална неадекватност). Също така ще подскажа, че според мен причината не е "защото форума по някакъв начин привлича директно хора с OCD", нито "защото то е много често срещано и е нормално да се намерят толкова лесно толкова хора с такава степен на OCD". Ако никой не познае ще подскажа още.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си