.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Да, но трябва да се правят въртеливи движения от вън на вътре, а не обратното...
    Ъм, кое е обратното :д

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ъм, кое е обратното :д
    Така, обяснявам ;д.
    Ако с дясната ръка хванеш дясната гърда, правиш кръгообразни джижения по посока обратна на часовниковата стрелка, т.е навътре.
    Ако с лявата ръка правиш масажа на лявата гърда, го прави по посока НА часовниковата стрелка, т.е пак навътре.
    Така се изпълнява правилният масаж .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Така, обяснявам ;д.
    Ако с дясната ръка хванеш дясната гърда, правиш кръгообразни джижения по посока обратна на часовниковата стрелка, т.е навътре.
    Ако с лявата ръка правиш масажа на лявата гърда, го прави по посока НА часовниковата стрелка, т.е пак навътре.
    Вярваш ли ми, че се наложи да го упражня, за да те разбера :д
    Усещам как моят ще има бойна задача от следващия път :Д :Д :Д

По 2 литра боза и 1 кг фъстъци на ДЕН и ще налееш на всякъде не само в гърдите

Виж това че имаш малки гърди не е лошо, в училището ми най- желаното момие е почти плоска, просто е висока, слаба и красива и това явно се харесва повече на момчетата от едните големи гърди ма на някаква грозна дебелана. По- добре е да си слаба с малки гърди отколкото дебела !!! пък винаги можеш да си сложиш силикон като порастнеш или пък те сами да ти пораснат, но недей да ги слушаш тия глупости с бозите, хапчета и тем подобни. И пак павтарям не си мисли, че на всички момчета им пука чак пък толкова за размера на гърдите ти, който те харесва няма да му пука какви са ти, сега и да не ти се вярва, ще видиш сама че е така ! Само да добавя, виж всичките модели и т.н са плоски ама те са на кориците на списанията а не Марийка с големите цици от класа ти нали :P Стегнатото тяло е секси
    http://www.fashion-blog.us/files/201...-Swimwear.jpeg
    http://bestfashionclothes.info/wp-co...deau-Taboo.jpg
    http://www.google.com/imgres?start=2...zoom=1&chk=sbg
    Последно редактирано от hollymjay : 12-27-2011 на 07:51

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    А иначе наистина не го разбирам тоя копнеж у почти всички момичета към големи гърди - на мен изобщо не ми харесва. Толкова е сладко като са малки - можеш да носиш всякакви деколтета, може да тичаш, без да тичат още две колежки успоредно с тебе, ама в най-различни посоки, лесно си намираш сутиени...

+1....просто бъди благодарна,че имаш малки гърди по-яко е!! [=

Ако с дясната ръка хванеш дясната гърда, правиш кръгообразни джижения по посока обратна на часовниковата стрелка, т.е навътре.Ако с лявата ръка правиш масажа на лявата гърда, го прави по посока НА часовниковата стрелка, т.е пак навътре.
    Това е нелепо.
    Само като си представя как стои в стаята сама , полу-гола на леглото, гледа в една точка
    и си масажира гърдите, е... ъ. Така и не разбирам какво толкова има значение външния вид на човек, ама вие си знаете.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Така, обяснявам ;д.
    Защо направо не я разтриеш ти? ..._
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от Vrogue Виж мнението
    Щом всички са надарени в твоя род и на теб ще ти пораснат сигурно !! В никакъв случай не пий БОЗА .. от нея най-много задника да ти порасне ..
    цялата рода на майка ми са надарени, а тя е със супер малки. Всичко е индивудуално и до ген както казаха по - горе.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    с тия пластмасови ненки е по-лошо отколкото да нямаш цици изобщо. грозна работа
    Тука не си прав... Пример: виж нашите фолкпевици, наляли са си джуките и циците, като че ли утре идва краят на света.. Това е грозно! А има чуждестранни актриси с много хубав бюст след операция и попълване със силикон и трябва да призная, че изобщо не им личи! Зависи си кой ги прави и какъв размер иска момичето.. Въпреки всичко съм против силикона, естествената красота е най-хубава, а и наскоро говориха, че силиконът е вреден за организма!

По темата: Авторке, не се вманиячавай, не го прави на чак такъв преблем.. Както казаха и преди мен - всичко се отнася до ген, имаш още много да растеш, всеки се развива с различно темпо. Търпанието му е майката!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    И аз имам малки гърди, гадно ми е, роднините от страна на майка ми са с ОГРОМНИ гърди, а от страна на баща ми са със средни.. Кофти е, но все пак не мисля, че ще си сложа силикон или пък ще прибягвам до масажи и методи за уголемяване Каквито са-такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си