- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Пак ме беше избило на странни настроения, но след двучасов престой в темата за Муньовците заключих, че май не е чак толкова зле да съм сама и всъщност по-добре така, отколкото... придружена от мунчо. :д Все си мислех, че имам лоша карма и по тая причина налитам на тъпи мъже, но уви. Муньовщината е епидемия и те застига без предислов. :д
Имам излизане супер рано утре и направо се чудя кой ме би по главата, че да успея да се навия. Никъв шанс да се надигна, особено като се вземе предвид и факта, че вече е ранна утрин, а аз тепърва ще си лягам.
Днес ще си взема нова тарантула!!!!!!!!!!
Нямам търпение да я видя@@@!!! Да я пипна!!! Да разходи весели крачета!!!!!!!!![]()
Остава само около час и нещо и се чакаме с моето човече и отиваме!!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ мда :*
(yawn)
Все още не напълно будна, по пижама и с чаша ментов чай, докато си правя закуска.
Дано на курса по английски да е интересно и да минат бързо тия 3 часа, че да се видим с него![]()
ИМАМ СИ GRAMMOSTOLA ROSEA!!!!!!!!!! (sun)(sun)(happy) (sun)
Толкова е сладка и красива...<3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
добре съм, наспах се хубаво, за разлика от всичките проклети дни на изминалата седмица ^^. и така ми се излиза, че не мога да търпя да седя у нас повече.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кафе, цигара, музика. Тва обяснява как се чувствам.
Temet Nosce
벨야카
ох, дрога...
Ти внимавай да не ядосаш Сисито, да не земе ти я пусне между чаршафите. ;д
Temet Nosce
벨야카
проблема е там, че и без да я ядосвам ще си я пуска ;D
http://picbg.net/u/62532/48937/603618.jpg
http://picbg.net/u/62532/48937/603617.jpg
Сори за скапаното качество, ама апарата ми не е от най-хубавите. XD
ПП. Не можеш да се оплачеш, Ради, тази е с мноооого слаба отрова, направо е безобидничка. Не е като Лазиодора.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^
ахахахаххахахах. Не знам как да го изкоментирам тва.
Как имаш вяра на тия животни... един път ше го охапе Радо за ташаците и оставате валат и двамата.
Temet Nosce
벨야카
Е, аз не я пускам по ташаците му.![]()
Той не обича да си играе с тях или да ги вадя, затова ги опитомявам, когато съм си сама в нас.
То не е до вяра в животното, то е до внимание. Като е раздразнено/стресирано/не на кеф не го пипаш. Когато е в хубаво настроение и жизнено може и на главата да си я сложа и нищо няма да ми направи.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Здравейте.
Форумът е доста смазан.
Днес ще се напия
Довиждане.
^ Здрасти.
Казах ли ти, че ще се върнеш.
Леле, как ги гледате тия тарантули, супер страшно ми се вижда!!! Особено ако реши да хапе
Много съм добре, обаче останах без цигарки.
Everything changes, but beauty remains ...
^не, просто когато искаш да четеш нещо, то няма к'во..
иначе съм адски много на кеф. взех го, тичах като обезумяла под дъжда пред коли и през хора. но успях! и е сухо и ако му и хареса ще съм най-щастливия човек на света ^^^^^^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Youtube ми прави номера от снощи и се дразня.
Иначе съм ухилена до уши и получавам сърцетуп, само като се сетя.
Много е странно как някои хора се завръщат в живота ти с гръм и трясък след n брой време, точно когато най-малко си очаквал. Дано тва да е началото на поредица от хубавинки, които тепърва предстоят да се случат. Коледа идва, празници а-у, пък и тая година бях добро момиче, заслужавам да ми се сбъдне желанието. :д