- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснене ??
за момичетата : Ако се забиете с момче което не си е махнало космите на скротума , ще се отблъснете ли ?
за момчетата : Как да си махна космите на скротума (щот миналия път ги махнах с крем и после 3 -4 дена направо щях да полудея от сърбеж , щот се боцкат в стените на боксерките ми) ?
Приятелят ми все още не се е наканил ( и времето му е кът, но това не го оправдава ) да се избръсне там долу, но това не ми пречи да го правя с него и секса ни да е меко казано страхотен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Оф, абсолютно ми е все едно къде има косми и къде няма. В случая, лятото там се маха всичко, а зимата се поддържа късо. Но, не бих му давала зор да ги маха, не харесвам епилирани мъже. Абе, защо всяка жена смята, че щом тя прави нещо, то и мъжа до нея трябва да го прави? Това, че ти си поддържаш положението гладко, не означава, че той трябва да прави същото нещо. Всичко е въпрос на избор. Той ако си бръсне главата, ти ще обръснеш ли своята глава?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Исках да кажа, че времето не е оправдание примерно. Иначе, както каза е въпрос на вкус, моя вкус е такъв- да е гладко и при мен, и при него.![]()
Муцка, не се заяждам с теб, просто 90% от жените са на твоето мнение, за това използвах твоя пост. Идеята ми беше друга- на теб вкуса ти е такъв, но може неговия да не е същия. И за едните косми би ли се разделила с този човек?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз пък от около месец се замислям, че все някой ден ще се обръсна долу и ми е чудно с кво и как. ;д;д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и като ги обръснеш там долу после ще стават все повече и повече и ще те питам после как ще правиш някои работи хах
Свирка няма да получи със сигурност. Едно е да са му късички (да не ги е бръснал 4-5 дена), друго е да е в абсолютно натурално положение.
0 номер или късо плюс изрязани нокти. Това е положението.
Естествено , че не бих го зарязала само , защото не се е обезкосмил. Макар , че предпочитам да е епилиран на тия места , но ... Иначе можеш да се обезкосмиш по най - различни начини:
- Самобръсначка.
- Крем депилатор
- Епилатор
- Кола маска.
Като при последните две има болки , но пък са най - ефектни ;dd и дълготрайни. ;d
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
На 17 съм и съм девствен, не съм се обезкосмявал долу.Чудя се да го направя ли и какво евентуално да използвам за целта.Със самобръсначка много бързо ли ще почнат да растат?
Самобръсначка. Няма да започнат да растат много бързо. Един път на седмица можеш да отделиш да се обръснеш. Не смятам, че става кой знае колко бавно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
над хуя с кола маска, а топките с пинсета/аз така прая щото там имам малко/-в никъв случай самобръсначка
Аз винаги се бръсна отдолу.
За него ми е все тая, обаче въобще не харесвам мъже, които се епилират подмишниците, краката, ръцете и т.н.
Ооопределено би ме отблъснало да не говорим за свирка!Не казвам,че трябва да няма и един косъм,епилиран навсякъде като някой п*дал,обаче поне по гърдите и интимните места да се поддържа.Мен лично ме отблъсква и то многооо
Обичам го и НЕ ме е срам да го призная!