- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпото,честно...
Тъпи, по-тъпи и супер ограничени отговори отново с темите из форума, нямам думи...
"Claymore
като си на 18 не е важно кво казват вашите, важното е секс да има"
"NambyPamby
Смятам, че подобно поведение като това на баща ти, е ограничено, показва ниска обща култура и си е направо дебилно. "
"Positive_SouL
До кога ще слушаш баща си?"
"Shturrrche88
Хахахах, как пък някой ще ми заповядва дали да правя, или не секс."
"MaLkaTa_LaDy
Ненормално е това. Радвам се, че имам готини родители. Иначе вероятно в някои случаи щях да се чувствам по-порастнала от тях."
"Sh@d0w
Какво общо има секса със висшето?"
Защо всички разглеждате проблема само от страната на момичето /авторката/?
Някой постави ли се на местото на баща й?
АРЕ ПОРАСНЕТЕ ВЕЧЕ ДЕ
Абсолютно нормално е човека да се притеснява за дъщеря си. На 18 си мила по думите ти, че до сега си нямала сексуален партньор съдя, че и сексуалното ти образование е малко занижено (извинявам се ако греша, но предполагам, че и баща ти мисли така).
Хайде сега си помисли картинката, която баща ти си представя, отиваш да учиш висше, дето се вика няколко години зор и после имаш много по-големи шансове да се развиеш някъде, каквото и да си говорим тъпото листче хартия ти дава няколко предимства, хайде сега си представи учиш 1 година и си с това момче сериозно сте се взели и вземеш, че забременееш? КВО ПРАЙШ ТОГАВА? Кой ще го гледа това дете и кой ще учи ? Не ти мърдат 2години прекъсване, а не се заблуждавай, че ще можеш да учиш задочно... с ДЕТЕ? да бе да кога ще учиш? вечерта като го завиваш или когато то спи и ти си скапана и имаш нужда от сън ? А след тея 2 години ще ти се учи ли? А дете на 20 години? Има един лаф дете да гледа дете? Каквото и да си говорим на 20 години и с факта, че още те издържат родителите ти, е дете си си... Не че аз не съм същия просто разсъждавам малко по-различно... така че не съди баща ти за тези неща, ще дойде време и ти ще си на неговото место и тогава ще го изпиташ, но е по-лесно като можеш да си ги обясниш нали?
Никой не ти е казал не го прави, правете си кефа ама си гледай образованието на 1во место, слагаш си му капута и като имаш предвид, че сигурността е 98% си се чукайте всеки ден.
Кофтито на нашето поколение, е че всички чакат с нетърпение да навършат 18, тъй като пълнолетието уж дава доста предимства и удоволствия (шофьорски книжки,коли,барове,купони и т.н.) но малко са хората, който се сещат и за това, че с навършване на 18 трябва да се научиш да носиш отговорност за много, много, много повече неща от колкото преди.
Надявам се успях да ти помогна малко повече от коментарите преди мен, но ако все още не си разбрала какво всъщност исках да ти кажа... просто точно и ясно с 2 думи: Ако не можеш да понесеш отговорност от последствията, не се наемай да го правиш.
Успех в любовта и образованието![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___