.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ти пък, добре че си по-интелигентен...
    Я ми кажи, на теб някой ако ти каже " докато не завършиш висшето си образование няма да правиш секс", ти кво? Ще клекнеш и ще кажеш "Ма разбира се, както наредите, сержант"?
    И явно си достатъчно повърхностен, и не особено интелигентен, след като не си вникнал в нито един пост, че и реши от раз, че авторката има занижено сексуално образование (wtf?), защото не е правила секс до сега.
    Хвани и си размърдай и ти сивото вещество и се замисли за няколко неща:
    Ако един човек е достатъчно умен и отговорен сам към себе си, ще се постарае да прави безопасен секс (същото се отнася и за партньора му). Второ, не може да нямаш никакво доверие на детето си, а ако си мислиш, че може да надуе корема, значи си изпуснал времето, в което да обясниш на детето си всички отговорности, които носи секса. В случая, тоя опит за забрана си е живо измиване на ръцете "аз не съм й обяснил как да го прави, за да не надуе корема, за това ще й забраня да се секси, че да не се чувствам виновен после". Какъвто и да е един баща, трябва да има достатъчно разум, за да се сети, че дъщеря му не е малко момиченце вече, а се превръща в жена. И забраните от негова страна, ще доведат до пълна липса на самостоятелност и умение да взима сама решения, ограничаване на целия й кръгозор...и прочие неща, с които се съмнявам, че който и да било интелигентен родител би искал да ограничи детето си.
    И аз имам баща. И той не летеше от щастие, когато тръгнах с моя мъж, а бях на 17. Каза, че не иска да го водя у нас, защото му е ясно, че ще правим секс, но смятал, че връзката ни още не била достатъчно сериозна за такива крачки. Обаче нямаше нищо против, аз да ходя да спя при приятеля ми. 5 години и половина по-късно, задавайки му въпроса "Къде беше логиката тогава?" той ми каза, че някой ден като имам дъщеря ще разбера. Хубаво де, ама дъщерите не могат да виреят цял живот под стъклен похлупак, а живота да си минава покрай тях.
    А, и между другото, ама само между другото-висше не се учи толкова трудно с дете на ръце. Всичките ми познати с малки бебета учат все още, една не се е оплакала. Да, не винаги им стига времето да отидат на всяка лекция, но пък си взимат изпитите, заверките и практиките без проблем. Има ли желание, има и начин. Ако те мързи, оправдания БОЛ!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    Ти пък, добре че си по-интелигентен...
    Я ми кажи, на теб някой ако ти каже " докато не завършиш висшето си образование няма да правиш секс", ти кво? Ще клекнеш и ще кажеш "Ма разбира се, както наредите, сержант"?
    И явно си достатъчно повърхностен, и не особено интелигентен, след като не си вникнал в нито един пост, че и реши от раз, че авторката има занижено сексуално образование (wtf?), защото не е правила секс до сега.
    Хвани и си размърдай и ти сивото вещество и се замисли за няколко неща:
    Ако един човек е достатъчно умен и отговорен сам към себе си, ще се постарае да прави безопасен секс (същото се отнася и за партньора му). Второ, не може да нямаш никакво доверие на детето си, а ако си мислиш, че може да надуе корема, значи си изпуснал времето, в което да обясниш на детето си всички отговорности, които носи секса. В случая, тоя опит за забрана си е живо измиване на ръцете "аз не съм й обяснил как да го прави, за да не надуе корема, за това ще й забраня да се секси, че да не се чувствам виновен после". Какъвто и да е един баща, трябва да има достатъчно разум, за да се сети, че дъщеря му не е малко момиченце вече, а се превръща в жена. И забраните от негова страна, ще доведат до пълна липса на самостоятелност и умение да взима сама решения, ограничаване на целия й кръгозор...и прочие неща, с които се съмнявам, че който и да било интелигентен родител би искал да ограничи детето си.
    И аз имам баща. И той не летеше от щастие, когато тръгнах с моя мъж, а бях на 17. Каза, че не иска да го водя у нас, защото му е ясно, че ще правим секс, но смятал, че връзката ни още не била достатъчно сериозна за такива крачки. Обаче нямаше нищо против, аз да ходя да спя при приятеля ми. 5 години и половина по-късно, задавайки му въпроса "Къде беше логиката тогава?" той ми каза, че някой ден като имам дъщеря ще разбера. Хубаво де, ама дъщерите не могат да виреят цял живот под стъклен похлупак, а живота да си минава покрай тях.
    А, и между другото, ама само между другото-висше не се учи толкова трудно с дете на ръце. Всичките ми познати с малки бебета учат все още, една не се е оплакала. Да, не винаги им стига времето да отидат на всяка лекция, но пък си взимат изпитите, заверките и практиките без проблем. Има ли желание, има и начин. Ако те мързи, оправдания БОЛ!
    Интересно ми е къде видя да твърдя, че съм по-интелигентен?
    Сигурно съм и повърхностен след като смятам едно момиче или момче, което до сега не го е правило, за неопитно.
    И да сигурно забраната си е измиване на ръцете, тъй като забранения плод е най-сладък.
    Процента бащи, които смятат дъщерите си за малките си момичета (поне по мой наблюдения) е доста голям не мислиш ли?
    Човек се учи да взима правилни решения от грешните..
    Не мислиш ли, че баща ти ти го е казал правилно: ЩЕ ВИДИШ..?
    Е ти имаш много познати, които учат и гледат деца.. е аз пък имам много познати, които гледат дете и как да ти го обесня с 2х500лв заплати дете как се гледа 18години ? минимум?

Аз ако се поставя на местото на авторката няма да го приема това като забрана а като съвет, за това че каквото си го направи тя такова ще си го живее..

"musshy
    Мислиш че си уникален и никой не гледа от другата гледна точка. Аз вече го написах. Един баща винаги ревнува малкото си момиченце. Представи си че имаш дъщеря. Какво би направил ти. Би я пазил възможно най дълго от момчетата. А я си представи сега че имаш син. Ще му даваш ли такива съвети като този. Стой сине до 23-24 години девствен че да не заченеш някоя преди образованието си! Или ти смяташ че мъжете са по умни от жените и затова на тях не им трябват такива съвети. "

Благодаря, че ме смяташ за уникален, поласкан съм.
    Това с ревността не го разбрах, може би защото още не съм баща.. знам ли ?
    Няма значение дали ще имам момче или момиче. Моето лично мнение, е че един родител (особено на тийнейджър) трябва да бъде приятел с детето си, а не пъдарин. Кога ще започне да го прави си е негово/нейно решение. И да ще го/я натискам да си гледа на 1во место образованието след това другите неща, човек може да намери време за всичко стига да има желание.

Не искам да се заяждам или нещо такова, ако съм обидил някой с мой пост извинявам се, все пак ние каквото и да си говорим авторката трябва да си го мисли, нито ние нито баща и ще определим живота й.
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    Интересно ми е къде видя да твърдя, че съм по-интелигентен?
    Сигурно съм и повърхностен след като смятам едно момиче или момче, което до сега не го е правило, за неопитно.
    И да сигурно забраната си е измиване на ръцете, тъй като забранения плод е най-сладък.
    Процента бащи, които смятат дъщерите си за малките си момичета (поне по мой наблюдения) е доста голям не мислиш ли?
    Човек се учи да взима правилни решения от грешните..
    Не мислиш ли, че баща ти ти го е казал правилно: ЩЕ ВИДИШ..?
    Е ти имаш много познати, които учат и гледат деца.. е аз пък имам много познати, които гледат дете и как да ти го обесня с 2х500лв заплати дете как се гледа 18години ? минимум?

Аз ако се поставя на местото на авторката няма да го приема това като забрана а като съвет, за това че каквото си го направи тя такова ще си го живее..
    Да започнем с твой личен цитат
    Тъпи, по-тъпи и супер ограничени отговори отново с темите из форума, нямам думи...
    Смяташ нашите коментари за тъпи, че и по-тъпи и супер ограничени, а твоя с какво блесна? Както и да е-право на мнение имаш. Искам да ти кажа, че съм отгледана от майка студентка, която не работеше. Тоест, живяла е с много по-малко от хиляда лева на месец. Ама ей на-отгледала ме е, направила ме е човек, висшистка е от цифра време и не се е оплаквала никога. Казах ти, че когато човек има желание, намира и начин. Много семейства с по две деца, живеят с общо 600лв на месец, ама се справят. Не може да живееш като търтей и да имаш очаквания от родителите си за охолен живот, нали?! Човек се учи да се разполага по чергата си. И да, човек, който не е правил секс е неопитен, но това не значи, че няма теоретични знания (които е наложително да има всеки човек, за да може практиката да не е с тежки последици), които не го правят по-тъп, от този/тази, дето е минал/а през сума ти легла, ама главата е празна като хладилника на бездомник. И може да се поставяш на мястото на авторката, но не живееш нейния живот и не си наясно за отношенията с баща й (както и аз, разбира се).

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    Благодаря, че ме смяташ за уникален, поласкан съм.
    хаха ако ми кажеш къде съм написал че си уникален, ще те призная! Защото между израза "мислиш че си уникален" и "мисля че си уникален" има разлика. Но щом не можеш да вникнеш в смисъла на това простичко изречение, то тогава няма да се хабя да ти обяснявам за останалите неща от темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си