- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако можехте да правите секс в момента ..
С човека , в когото съм влюбена до уши,където и да е!!!
maDamn
На някой самотен плаж... (разбира се в другото полукълбо, че там е лято)![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
с някоя от форума ") мадама на пода
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
с едно момиче дето съм си харесал... ще бъде много страстно, бясно, може би с леки грубости но ще бъде адския секс тотално съм сигурен (еееххх...както и да е, дано скоро ми се изпълни желанието)
С Джеймс Лафърти че нещо много съм се зарибила по него в последно време,и няма значение къде xD
Но повече предпочитам с приятеля ми, у тях ..
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ммм в кола ми се прави...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Искам на покрива на много много висока сграда, посред бял ден, с мъжа ми![]()
Стая с голямо и меко легло на което правя секс със красиво момиче което знае в кой момент да е много мило и в кой момент да е много диво
Точно в момента бих го правил с приятелката ми, ако ни се правеше,но ще е много еднообразно.
Ох, толкова ми се прави секс в момента, че две не виждам.
Искам да е в кола, да е спряна на крайбрежната алея,навън да е тъмно и да вали проливен дъжд, както преди малко. Леле, само като се замисля...
Ааааамии има едно момченце, с което бих си легнала ако се набараме. Мястото искам да е по-ексцентрично.
Иначе ако тръгна да се размечтавам повече: Бих го направила с Ian Somerhalder; Jensen Ackles; Enrique Iglesias; Taylor Lautner; Cristiano Ronaldo; Alexander Scarsgard; Cam Gigandet.. ии нека спрем до тук.![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
С един познат, който в момента не е в България![]()
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
Искам да има много свещи и да е уютно. Всичко да започне бавно и чувствено и да премине в бърз секс на задна. Ако ръцете ми са вързани, още по-добре.
С кого...имам няколко човека в ума си.
Описаното от колежката над мен звучи добре - почваме бавно, а по някое време се мятаме "бързо и истерично" с някоя палава бургазлийка.![]()
Welcome to the Jungle...
В момента ми е все тая къде ще е. Само той да ми падне...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С гаджето на един приятел,с копие на себе си и с моята си приятелка. В леко отоплена палатка под снега
С моя у тях на леглото му, а после може и на масата да пробваме, ако нашият се хване да я разчисти малко![]()
супер! моя немога да го накарам да се качи на покрива и никога:Д
На бюрото в стаята му... ммм.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()